Wesley Sneijder: Türkiye her an her şeyi yapabilir

Hollanda'nın kaptanı Wesley Sneijder, kendisiyle röportaj yapan ve “Türkiye pek de korkulacak rakip değil” diyen gazeteciyi fena bozdu. “Bu senin düşüncen” diyerek tepkisini gösteren yıldız oyuncu, “Onları çok iyi tanıyorum, her an her şeyi yap

Google Haberlere Abone ol
Wesley Sneijder: Türkiye her an her şeyi yapabilir
Hollanda'nın kaptanı Wesley Sneijder, kendisiyle röportaj oluşturan ve “Türkiye pek de korkulacak rakip değil” diyen gazeteciyi kötü bozdu. “Bu senin düşüncen” diyerek tepkisini gösteren yıldız oyuncu, “Onları çok çok iyi tanıyorum, her an her şeyi yapabilirler. Hiçbir rakibi hafife almamalısın” dedi.

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Grubu’nda Hollanda ile 28 Mart Cumartesi günü çok çok kritik bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Hollanda’nın A Milli Takımımız karşısındaki en kocaman kozu Wesley Sneijder, yurt basınının en mühim gazetelerinden Telegraaf’a verdiği röportajında Türkiye’ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve 3 puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

‘Elimizden geleni yapacağız’

Galatasaraylı futbolcu, Robben ve Van Persie’siz de iyi bir netice alabileceklerini söylerken, “Ama bunun bir eksiklik olduğunu anlamak için matematik bilmenize lazım yok. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki noksan oyuncuları düşünmek hiç bir şeye yaramıyor. Türkiye’yi yenik etmek için beraberce savaş edeceğiz. Tek maksadımız bu” dedi.

‘Sorumluluk hissediyorum’

“Tecrübeli oyuncuların yokluğunda baskı hissediyor musun?” sorusuna ise yıldız oyuncu, “Baskı doğru bir sözcük değil fakat daha çok mesuliyet hissediyorum. Huntelaar ve De Jong ile müşterek genç arkadaşlarla konuşacağız. Bize güveneceklerini biliyorlar” cevabını verdi.

Gazeteciye aksi köşe


Röportajı oluşturan gazeteci “Son yıllardaki neticelere bakılırsa Türkiye pek de korkulacak bir rakip değil” derken Sneijder buna karşı katı çıktı ve “Bu senin düşüncen. Bence hiç bir rakibi hafife almamalısın. Süper Lig’de oynarken ve Galatasaray ile antrenman yaparken ne kadar iyi olduklarını görüyorum. Türkiye gerçekten iyi futbolculara sahip. Her an her şeyi yapabilirler. Önlemlerimizi aldık” diye
konuştu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar