Webo: Sezonu şampiyon bir şekilde tamamlamak istiyoruz

Fenerbahçe'nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, sezon sonunu şampiyon bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Webo: Sezonu şampiyon bir şekilde tamamlamak istiyoruz

Fenerbahçe'nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, sezon sonunu şampiyon bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

    Emenike, Sow ve Kuyt'la birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü Pierre Webo, "İyi bir ortamdayız. Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. İyi başladığımız sezonu aynı şekilde sonlandırmak istiyoruz. Elimizde avantaj var ve bunun farkındayız. Bu sezonu şampiyon bir şekilde tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

    Fenerbahçe'de 4 forvet oyuncusunun bulunduğunu dile getiren golcü oyuncu, "Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bilincindeyiz. Hep beraber takıma katkı vermek istiyoruz. Çalışmak Fenerbahçe’nin büyüklüğü ile bir araya gelince iyi bir meyve ortaya çıkıyor. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

MOUSSA SOW: LİGİN İKİNCİ YARISI DAHA ZOR OLACAK

    Senegalli golcü Moussa Sow ise ikinci yarının daha zor geçeceğini dile getirdi. Sow, şöyle konuştu:
    "Çalışmalarımıza başladık. 9 günlük bir tatili geride bıraktık. Ligin ilk yarısında yaptığımız iyi işi devam ettireceğiz. Bence ligin ikinci yarısı daha zor olacak. Ligin ilk yarısında iyi konsantre olduk, bu konsantrasyonla en iyi şekilde çalışacağız."

"2.5 YIL DAHA BUARADAYIM"

    Basında çıkan kontrat haberleri ile ilgili soruya da golcü oyuncu, "Fenerbahçe ile ilgili kontratımla ilgili haberler çıkıyor. Ben işime konsantreyim. Burada 2.5 yıl daha sözleşmem var. Ve bu süreci en iyi şekilde tamamlamak istiyorum." cevabını verdi.

    İlk yarıda attıkları goller ve yaptıkları asistlerle ilgili de konuşan Sow, "Bu işin büyük bir sırrı yok. 4 golcüyüz ve 3’ümüz sahada görev alıyoruz. Değişim ve dönüşümlü oynuyoruz. En iyi şekilde çalışıp sahadaki 3 oyuncudan biri olmak istiyoruz. Biz burada, takım için performansımızı ortaya koymaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

    Sow, hücum bölgesinde merkez oyuncusu olarak alındığını; ancak sol çizgide görev aldığının hatırlatılması üzerine, "Fenerbahçe’ye geldiğimde merkezde oynuyordum. Hocamız hareketli olmamızı ve aynı yerde kalmamazı söylüyordu. Webo’nun gelişinin ardında solda forma şansı bulmaya çalıştım. Benim için sorun değil. Daha önce de Lille'de bu pozisyonda oynamıştım." şeklinde konuştu.

    Fenerbahçe'nin diğer bir futbolcusu Emmanuel Emenike de "Belki sezon başı zorlu oldu benim için ama şu ana kadar geçen süreçte arkadaşlarıma alıştım. Uyum süreci geride kaldı. Çalışmalarımı daha iyi sürdüreceğim." dedi.
CİHAN

Yorumlar