Volkan Demirel: Taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Volkan Demirel, ellerinden geldiği kadar az puan kaybedip, taraftarlara şampiyonluğu armağan etmeyi istediklerini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Volkan Demirel, ellerinden geldiği kadar az puan kaybedip, taraftarlara şampiyonluğu armağan etmeyi istediklerini belirtti.

Sarı - lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel, Bağdat Caddesi'ndeki AveaFenercell mağazısını ziyaret etti. Volkan Demirel, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Kasımpaşa karşısında elde ettikleri galibiyetin önemine değinen Volkan Demirel, "Şimdi önümüzde bir maçımız daha var. Elazığ deplasmanı. Tabii ki lig uzun bir maraton, puan kayıpları, beraberlikler, mağlubiyetler olacaktır. Ama biz elimizden geldiği kadar az puan kaybedip sezon sonunda taraftarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde." diye konuştu.

İyi futbol oynayıp oynamamanın, futbolcuların performansının tartışılabileceğini kaydeden Volkan, "Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bizim tek hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak. Bu hedefimizi kupayla birlikte taçlandırarak o mutluluğu yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

'DERBİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Ligde bu hafta oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili bir soruya ise Volkan Demirel, "Biz, kimin kiminle oynadığına bakmıyoruz. Bizim bu haftaki rakibimiz Elazığspor. Biz Elazığspor maçını kazandıktan sonra rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor." cevabını verdi.

'BİR SAVAŞIMIZ VAR, BU SAVAŞI DA BU YIL KUPAYLA TAÇLANDIRARAK KAZANMAK İSTİYORUZ'

Şampiyonluk yarışının futbolcular üzerinde bir stres oluşturup oluşturmadığı ve Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında Gökhan Zan ile Melo'nun arasındaki tartışmanın bu bağlamda değerlendirilip değerlendirilemeyeceği yönündeki soruya da tecrübeli kaleci, şöyle cevap verdi:

"Bizim üzerimizde bir stres yok. Bu stresi sizler söylüyorsunuz. Biz futbolcular olarak gayet neşeli ve mutluyuz. İki maç üst üste kaybettik; ama bu hiçbir şekilde bizi strese ve sıkıntıya sokmadı. Ben 13 - 14 senedir Fenerbahçe içindeyim. İlk defa bu kadar puan farkıyla ilerliyoruz. Hep geriden geldiğimizi hatırlıyorum. O yüzden bu sene önde olmamız, ne rehavet ne de baskı oluşturuyor. Biz tamamen hedefe odaklandık.

Şimdi tarih vermek istemiyorum. Bizim oradan başlayan bir savaşımız var. Bu savaşı da bu yıl kupayla taçlandırarak kazanmak istiyoruz. O yüzten yolumuza devam ediyoruz. Kimin kiminle ne yaptığı, ne tartıştığı ve rakiplerimizin maçları bizi ilgilendirmiyor. Herhangi bir stresimiz de yok. Biz içimizde mutlu ve huzurluyuz. Bizim aramızda öyle tartışmalar da olmaz. Biz sadece takımın menfaati için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

Volkan Demirel, son olarak, ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatarak, "Tabii ki sakatlıklar ve performans düşüklükleri söz konusu olabiliyor. Ama biz Fenerbahçe takımı olarak kadromuzdaki bütün futbolcuların, en ufağından en büyüğüne kadar forma verildiğinde elinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyoruz. Sakat olmayan yüzde yüz kendini iyi hisseden arkadaşlarımız var. Takım arkadaşlarımız kendilerini hazır tutuyorlar. Görev verildiği takdirde elimizden geldiği kadar mücadele etmeye çalışıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar