Volkan Demirel: Sivasspor'u yenip şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz

Fenerbahçe'nin takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, söylendiği ve yaratılmaya çalışıldığı gibi takım içinde bir huzursuzluk, bir olumsuz havanın bulunmadığını, ortamın çok iyi olduğunu ve Sivas deplasmanında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Sivasspor'u yenip şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz

Fenerbahçe'nin takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, söylendiği ve yaratılmaya çalışıldığı gibi takım içinde bir huzursuzluk, bir olumsuz havanın bulunmadığını, ortamın çok iyi olduğunu ve Sivas deplasmanında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini söyledi.
Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir araya gelen futbolculardan Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Sivasspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
Söylenenlere kulak asmayıp işlerine baktıklarını kaydeden milli kaleci, "Sivas maçıyla ilgili bir süre etken sayabiliriz. Ama bizim ne yaptığımız önemli. Elimizden gelen ne ise en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Birçok şey konuşuluyor. Biz hiçbiriyle ilgilenmiyoruz ve sadece sezon sonunda şampiyon olmak için çalışıyoruz . Takımımızın toparlanma gibi bir ihtiyacı yok. Çünkü avantajlı durumdayız ve işimize bakıyoruz. Uzun sezonlarda bu tarz mağlubiyetlere olacaktır. Biz, yaptığımız işin ileride bize neler getireceğini çok iyi biliyoruz. Takımın ortamı çok iyi, dışarıdan söylendiği gibi değil." dedi.
Ciddi puan farkının devam ettiğini belirten Selçuk Şahin ise "Sivas maçı çok önemli bir maç, çok kritik gözüküyor. Bir maç kaybettik, ama 7 puan öndeyiz ve ciddi bir fark var. Bunu sonuna kadar kullanacağız ve şampiyon olacağız. Süper Lig’de her maç zor. Sivas maçı hava şartlarından dolayı biraz daha zor gözüküyor ama 3 puanı alacağız. Takım içinde olumsuz bir hava var gibi gösteriliyor ama böyle bir şey yok. Kazanarak devam edeceğiz. Taraftarlarımız da bilsin ki kesinlikle içimizde huzursuzluk yok. Bizde değil bizi takip eden takımlarda var bu huzursuzluk. 7 puan fark var. Sivas’ta zor olsa da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

EMENİKE: TEKRAR TAKIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Öte yandan sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve tekrar takıma döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Emmanuel Emenike ise "Bugün koşulara başladım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takıma geri dönme süreci başladığı için de çok mutluyum. Sivas maçında bizim yapmamız gereken belli. Oraya gidip elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Arkadaşımız da bunu yapacak. Zor maç olacak ama kendimize güvenirsek başarırız" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar