Volkan Demirel: Şampiyon olup dördüncü yıldızı takmak istiyoruz

Fenerbahçeli Volkan Demirel, bu sezon şampiyon olup dördüncü yıldızı formalarının göğsüne takmak istediklerini söyledi.Sabah saatlerinde Göztepe Medicalpark Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen yıldız oyuncu, sonrasında basın mensuplarına...

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Şampiyon olup dördüncü yıldızı takmak istiyoruz

Fenerbahçeli Volkan Demirel, bu sezon şampiyon olup dördüncü yıldızı formalarının göğsüne takmak istediklerini söyledi.

Sabah saatlerinde Göztepe Medicalpark Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen yıldız oyuncu, sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezonun dördüncü yıldızı takmak için oldukça önemli olduğunu ifade eden tecrübeli eldiven, "Güzel bir şampiyonluğun ardından iyi bir tatil süreci geçti. Tatil biraz uzundu. Futbolu da özledik. Bir an önce Samandıra'ya gidip gerekli çalışmaları yapıp dördüncü yıldızı takmak için adımlar atmaya başlayacağız. İnşallah istediğimiz umut ettiğimiz gerçekleşir ve dördüncü yıldızı takarız. Geçen yıl yaptıklarımız ortada ligi kaçınca hafta bitirdiğimiz belliydi. Takımımız bozulmadı sadece bir oyuncu geldi. Şimdi daha da güçlendik. Dördüncü yıldızı takma adına önemli bir sezon. İnşallah bu yıl şampiyon olup dördüncü yıldızı formamızın göğsüne takarız." diye konuştu.

Geçen yıl ligi erken bitirip şampiyon olarak tamamlamalarına rağmen bunun fazla kolay gerçekleşmediğini hatırlatan Volkan Demirel, "Ligimiz her zaman zor geçer. Bu yıl hem şampiyonluk hem de dördüncü yıldızı takmak için mücadele edeceğiz. Umarım 4. yıldız sevincini yaşayan biz oluruz. Şimdiden konuşmak çok erken. Çalışmalara başladıktan sonra emin adımlarla yürüyerek layık olduğumuz bir şekilde şampiyonluğu gerçekleştiririz." diye konuştu.

Bir gazetecinin takıma yeni transfer edilen Diego Ribas'ı sorması üzerine yıldız oyuncu, "Fazla söylenecek birşey yok. 10 numara giyiyorsa onun adına söylenecek fazla birşey yok." diye cevapladı.

Dünya Kupası maçlarını biraz futboldan uzak kalmak istediği için fazla izlemediğini kaydeden milli kaleci, "Futbolu özlemek istedim. Bundan dolayı yarı final ve final maçlarını izledim. Kuyt'tan dolayı Hollanda'nın kazanmasını isterdim. Kupayı Almanya'ya kazandı. Mesut Özil'den dolayı onları tebrik ediyoruz." diye konuştu.

'Türkiye, Dünya Kupası'nda olsaydı. Neler yapabilirdi ?' diye sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

"Her turnuvada Türk bayrağının dalgalanmasını istiyoruz. İlerleyen yıllarda bunlar olacaktır. Dünya Kupası'nda adı sanı olmayan takımlar büyük işler yaptı. Büyük takımlar gruplardan çıkamadı. Siz ne kadar iyi olursanız olun top yuvarlaktır. Mücadele edeceksiniz. Kazanan takımı tebrik ediyorum."

CİHAN

Yorumlar