Volkan Demirel: Bize inananlara kupayı hediye edeceğiz

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Kasımpaşa galibiyetiyle üst üste aldıkları iki mağlubiyetin ardından yeni bir sayfa açtıklarını ve bu sezon kendilerine inanlara, dik duruşlarıyla birlikte şampiyonluk kupasını hediye etmek istediklerini beli.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Bize inananlara kupayı hediye edeceğiz

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Kasımpaşa galibiyetiyle üst üste aldıkları iki mağlubiyetin ardından yeni bir sayfa açtıklarını ve bu sezon kendilerine inanlara, dik duruşlarıyla birlikte şampiyonluk kupasını hediye etmek istediklerini belirtti.

FB TV’ye açıklamalarda bulun Volkan Demirel, öncelikli olarak Kasımpaşa maçına ve Pazar günü Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe değindi. Tecrübeli kaleci, "2 hafta üst üste alınan mağlubiyetten sonra Kasımpaşa karşısında, zor geçen bir maçı belki kötü oynadık ama iyi mücadele ederek, 3 puan almasını bildik. Taraftarlarımızı kutluyorum. Sabah saatlerinde başlayan yürüyüşün ardından günü böyle bir güzel sonuçla taçlandırdığımız için takımımızı da kutluyorum. İyi oynamadık ama mücadele ve hırs anlamında elimizden gelen her şeyi yaptığımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve puan kayıplarının yaşanabileceğini ifade eden Volkan, "Yolumuza devam ediyoruz. Mağlubiyetlerden sonra yeni bir sayfa açtık. İnşallah bu sayfada aynı şekilde mağlubiyetleri tekrarlamayacağız. İllaki, puan kayıpları; beraberlikler, mağlubiyetler olacaktır ama biz elimizden geldiği kadar puan kayıplarını en aza indirmeye çalışacağız. Çünkü zaman daraldıkça, şampiyonluğa yaklaşıldıkça, şartlar daha da zorlaşıyor. Şimdi küme düşmeme mücadelesi başladı. Onlarla ve rakip takımlarla da maçlarımız olacak. Her geçen hafta zorlaşıyor. O yüzden her hafta kazanma arzusu ile sahaya çıkıp, maçları kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Volkan, Fenerbahçe taraftarının çok büyük bir güç olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: "Fenerbahçe taraftarı çok büyük güç ve kuvvettir. Stadımızda oynarken bunu çok iyi hissediyoruz. En yakın örneği ise, Kasımpaşa maçında taraftarlarımızın desteğiydi. Taki sabah saatlerinde başlayan destek stada kadar devam etti ve ordan da maçın son dakikasına kadar sürdü. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Taraftarımızın desteğini de yanımıza alarak; maçtan galip gelmesini bildik. Onların bize desteği, yardımı, tribünlerde seslerini duymak çok özel bir duygu. O yüzden her zaman yanımızda olmaları bizim için büyük bir güç. Her zaman da bizi desteklesinler. Ben inanıyorum ki, bizde onları mahçup etmeyeceğiz. Bize inananlara kupayı hediye edeceğiz."

Şampiyonluk yolundaki inançlarının tam olduğunu ifade eden Volkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonluk yolundaki inancımız çok. Takım arkadaşlarımızla beraber bunu elde edeceğiz. Tüm çalışmalarımız, her şey, maçların son dakikasında gelen goller, birlikte hareket etmemiz bunun göstergesi . Lig uzun maraton. Puan kayıpları olacak. Savaşta, belirli bölgeleri kaybedebilirsiniz ama savaşı kazanırsın. Biz böyle bakıyoruz. Geçen haftalarda puan kaybettik ama biz bu savaşı kazanacağız. Bu savaş bizim. Bu savaş geçen yıllara dayanan bir savaş. Hiçbir zaman kaybetmedik; her zaman dik durduk. İnşallah da bu seneyi dik duruşumuzla beraber, kupayla taçlandıracağız."
CİHAN

Yorumlar