Voleybolda maçın ardından

- VakıfBank Başantrenörü Guidetti: "Bu takım asla vazgeçmedi. Oldukça mutluyum. Seride 2-1 geriden gelerek şampiyon olduk"

Google Haberlere Abone ol
Voleybolda maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 ile geçerek şampiyon olan VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, çok iyi bir mücadele vererek mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Guidetti, şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Verdikleri iyi mücadele sonunda şampiyon olduklarını belirten Guidetti, "Bu takım asla vazgeçmedi. Oldukça mutluyum. Seride 2-1 geriden gelerek şampiyon olduk. Tüm takıma teşekkür ediyorum. Özellikle de kaptan Gözde Kırdar'a çok teşekkür ederim. VakıfBank'ta hedefler hiçbir zaman bitmez. Önümüzdeki tüm kupaları kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Gözde Kırdar ise şampiyonluktan dolayı bütün takım arkadaşlarını tebrik ederek, "İnanılmaz bir seriydi. Çok uzun yıllardır Türkiye böyle bir seri izlemedi. İki takım da şampiyonluğu hak etti ama biz kazandık. Kazandığımız için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-siyahlı oyunculardan Zehra Güneş de ilk şampiyonluğunu elde etmenin heyecanını yaşadığını aktardı.

Türkiye liginin çok zorlu olduğunu dile getiren Zehra, "Çok zorlu maçlardan sonra buraya kadar geldik. İlk şampiyonluğumu yaşadım. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Umarım bu şampiyonluğun devamı gelir." diye konuştu.

Yorumlar