Voleybolcu Karakoyun'dan zorunlu veda

Eczacıbaşı VitrA'nın milli voleybolcularından Asuman Karakoyun, bir yılı aşkın süredir süren sakatlığının sahalara dönmesine imkan vermemesinden dolayı oyunculuk kariyerini tamamladı

Google Haberlere Abone ol
Voleybolcu Karakoyun'dan zorunlu veda
 Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Asuman Karakoyun, bir yılı aşkın süredir mücadele ettiği sakatlığının yeniden sahalara dönmesine imkan tanımaması sebebiyle sporculuk kariyerini tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, uzun süredir yurt içi ve dışında yapılan yoğun tıbbi girişimlere rağmen sakatlığın, oyuncunun voleybol oynamasına imkan vermediği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:
"Sporcumuz, sakatlığı süresince bireysel antrenmanlarına devam etmiş ve sahalara geri dönmek adına üzerine düşen tüm sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getirmiştir. Asuman Karakoyun, Eczacıbaşı çatısı altında yetişen örnek bir birey ve sporcu olarak, genç sporculara her zaman ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Kulübümüze verdiği büyük emekler için Asuman'a teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz."

Asuman Karakoyun da, Eczacıbaşı Kulübü bünyesine 8 yaşında katıldığını aktararak, "Tüm yaş kategorilerinde voleybol oynadım ve A Milli Takım'a kadar yükseldim. Arkadaşlarımla beraber, yaş kategorilerinde ve A takımda yaşadığımız sayısız başarının yanı sıra 2015'te kazandığımız Avrupa ve dünya şampiyonlukları kariyerimin en önemli kilometre taşı oldu. Bu kulübün bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Sakatlığım süresince bana her konuda destek olan yöneticilerimize, takım arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına çok teşekkür ederim. Eczacıbaşı Kulübü, daima evim olarak kalmaya devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar