Voleybol Spor Merkezlerine büyük ilgi

Voleybol Antrenörü Fehmi Gerdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Voleybol İl Spor Merkezine büyük ilgi olduğunu söyledi. Gerdan, sporculara voleybolun inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda...

Google Haberlere Abone ol
Voleybol Spor Merkezlerine büyük ilgi

Voleybol Antrenörü Fehmi Gerdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Voleybol İl Spor Merkezine büyük ilgi olduğunu söyledi. Gerdan, sporculara voleybolun inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktardıklarını belirtti.

Gerdan, antrenör Merve Çimeli ile birlikte 6-18 yaş gurubu 200 öğrencinin çalıştırıldığını aktardı. İl Spor Merkezi’ne katılan öğrenciler arasında yetenekli sporcular olduğunu belirten Gerdan, “Kentte faaliyet gösteren kulüpler için altyapı görevi yapacak olan merkezler sayesinde yeni yetenekli sporcular keşfedeceğiz. Öğrenciler arasında başarılı olanlara lisans çıkartarak kulüplerde yarışmalarını sağlayacağız. İl Spor Merkezleri’nde sporculara voleybolun tüm inceliklerinin yanı sıra sağlık, beslenme gibi konularda da bilgiler aktarıyoruz.” diye konuştu.

Gerdan, haftada 4 gün çalıştıklarını, velilerin ilgisinin kendisini mutlu ettiğini, kulüp yöneticilerinin de il spor merkezine gelen öğrencileri izleyerek onlara lisans çıkartmaları konusunda önerilerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar