Voleybol: Mobilya Kupası'nın ardından

BURSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Mobilya Kupası'nın sahibi Fenerbahçe oldu....

Google Haberlere Abone ol
Voleybol: Mobilya Kupası'nın ardından


BURSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Mobilya Kupası'nın sahibi Fenerbahçe oldu.

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda düzenlenen kupa maçlarında Fenerbahçe 7 puanla birinci, Ziraat Bankası 6 puanla ikinci, Beşiktaş 5 puanla üçüncü olurken, ev sahibi İnegöl Belediyespor ise kupayı puansız bitirerek dördüncü oldu.

Maçların oynandığı salonda düzenlenen kupa töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, düzenledikleri Mobilya Kupası Voleybol Turnuvası'na katılan takımlara teşekkür etti.

Kupayı birinci bitiren Fenerbahçe'yi tebrik eden Aktaş, "Şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Beşiktaş'ı da kutluyorum. Şampiyonu yendiler. İkinci olan Ziraat Bankasını da tebrik ediyorum. 2016-2017 çok güzel bir sezon olacak. Şimdiden görebiliyoruz." diye konuştu.

Aktaş, Fenerbahçe'nin 1.'lik kupasını, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Ziraat Bankası'nın 2.'lik kupasını, İnegöl AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Beşiktaş'ın 3.'lük kupasını, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise İnegöl Belediyespor'un 4.'lük kupasını verdi.


Yorumlar