Voleybol: Mobilya Kupası

- Bu yıl ikincisi düzenlen Mobilya Kupası, İnegöl Belediyespor'un yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ziraat Bankası'nın katılımı ile 29 Eylül'de başlayacak

Google Haberlere Abone ol
Voleybol: Mobilya Kupası


BURSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un ev sahipliğinde, bu yıl 2'incisi düzenlen "Mobilya Kupası", İnegöl Belediyespor'un yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ziraat Bankası'nın katılımı ile 29 Eylül'de başlayacak.

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, bu sene ikincisini düzenleyeceklerini, Mobilya Kupası ile birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını ön plana çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

Aktaş, 29 Eylül'de başlayacak turnuvanın 1 Ekim'de sona ereceğini belirterek, "Mobilya Kupası'na ev sahibi İnegöl Belediyespor takımımızın yanında Efeler Voleybol Liginin güçlü takımlarından ve her sene zirveye oynayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ziraat Bankası takımları katılım gösteriyor. Maçlar perşembe, cuma ve cumartesi günleri İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon'unda oynanacak." diye konuştu.

Tüm sporseverleri maçlara davet eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Bu güzel şölene ve bizim sembolümüz olan mobilya adına düzenlenmiş kupaya tüm ilçe halkımızı davet ediyorum. Beraberinde sezon öncesinde de bizim için bu test olacak. Eksiklerimizi, bu noktadaki kusurlarımızı daha iyi göreceğiz. Beraberinde de böyle prestijli takımları burada ağırlayıp, birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçların oynanmasına vesile olacağız."


Yorumlar