Voleybol: 2017 Avrupa Erkekler Şampiyonası Elemeleri

- Elemelerin 2. turunda E Grubu'nda mücadele edecek Türkiye, ilk maçlarını 15-17 Eylül'de İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynayacak

Google Haberlere Abone ol
Voleybol: 2017 Avrupa Erkekler Şampiyonası Elemeleri


İZMİR (AA) - Polonya'da düzenlenecek 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası için elemelerde mücadele edecek Türkiye, 2. turda E Grubu'ndaki ilk maçlarına 15-17 Eylül'de İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda çıkacak.

Elemelere ikinci turdan itibaren katılacak Türkiye, E Grubu'nda Avusturya, Belarus ve Hollanda ile mücadele edecek. Her takımın rakipleriyle ikişer kez karşılaşacağı grupta ilk maçlar 15-17 Eylül'de İzmir'de, ikinci müsabakalar ise 23-25 Eylül'de Hollanda'da oynanacak.

Ay-yıldızlı ekip İzmir'deki müsabakalarda 15 Eylül Perşembe günü Avusturya, bir gün sonra Hollanda ve 17 Eylül Cumartesi günü de Belarus'la karşılaşacak.


- 2017 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası


Avrupa Voleybol Şampiyonası'na Fransa, Slovenya, İtalya, Bulgaristan, Rusya ve Sırbistan'ın yanı sıra ev sahibi Polonya doğrudan katılacak.

Toplam 6 grupta oynanacak ikinci tur elemelerinde, grup liderleri şampiyonaya katılmaya hak kazanacak. Grubu ikinci sırada bitirecek 6 takım ise üçüncü turda çift maçlı eleme usulüyle ile karşılaşacak. Burada rakiplerine üstünlük kuracak 3 ekip daha şampiyonada yer alma hakkını elde edecek.

Yorumlar