Vodafone İstanbul Maratonu Yaklaşıyor

İstanbul’un en önemli spor etkinliklerinden Vodafone İstanbul Maratonu -eski adıyla Avrasya Maratonu- 16 Kasım 2014′te koşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Vodafone İstanbul Maratonu Yaklaşıyor

10 km, 15 km ve 42.5 km mesafelerinde koşulacak yarışlar Pazar günü 09:00′da, 8 km halk koşusu ise 09:30′da başlayacak. Bu yıl 36′ncı kez düzenlenecek İstanbul Maratonu için kayıt süresi sona erdi fakat hala şansınız var. Yılda bir kez de olsa Boğaziçi Köprüsü’nü yürüyerek geçmek isteyenler için maratona geç-kayıt seçeneklerini derledik.

1) Maraton Fuarı’ndan Kayıt Yaptırın

Katılımcılar göğüs numaraları, çip, tişört ve çantalarını alabilmek için 13-15 Kasım tarihleri arasında Ataköy Sinan Erdem spor salonunda düzenlencek Maraton Fuarı’na katılmak zorunda. Henüz kayıt yaptırmayan koşucular için, fuar alanında bağış karşılığında kayıt imkanı sunulacak. Maraton Fuarı’na katılım ise ücretsiz.

2) 8 km Halk Yürüyüşünü Tercih Edin

Maraton için kayıt süresini kaçırdıysanız, 8 km halk koşusuna dahil olabilirsiniz.Halk koşusu için kayıtlar Kasım ayından itibaren başlayacak. Detaylı bilgi için Kasım ayında Halk Yürüyüşü sayfasını yeniden ziyaret etmelisiniz. Maraton kayıtları online olarak yapılabiliyordu, fakat halk yürüyüşü için kayıtlar yalnızca belediyeler, avmler ve kent merkezlerinden yapılabilecek.

 

Yorumlar