Veysel Sarı: Zorlu bir süreç oldu, ama artık buradayım ve mutluyum

Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan transferi Veysel Sarı, Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Zorlu bir süreç oldu.

Google Haberlere Abone ol
Veysel Sarı: Zorlu bir süreç oldu, ama artık buradayım ve mutluyum

Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan transferi Veysel Sarı, Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Zorlu bir süreç oldu. Kadro dışı kaldım. Hayırlısı böyleymiş." dedi.

Sarı-kırmızılı kulüple anlaştıktan sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan yeni transferi Veysel Sarı, "Buraya geldiğim için mutluyum. Zorlu bir süreç oldu. Kadro dışı kaldım. Hayırlısı böyleymiş. Çok çalışkan bir futbolcuyum bundan sonra da böyle olacak. Burada da kendimi kabul ettirmek istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum." dedi.

Transferinin gerçekleşmesinin ardından Galatasaray'ın ve Türk futbolunun önemli golcüsü diye isimlendirdiği takım arkadaşı Necati Ateş'in kendini aradığını da söyleyen Veysel Sarı, "Necati ağabeyim transferden sonra aradı. Şimdi daha çok çalışmam gerektiğini söyledi. Bana tecrübelerini aktardı. 2.5-3 senedir Eskişehirspor'un en çok maç oynayan oyuncusu benim. Sakatlanmamaya dikkat ediyorum. Bu sene de Eskişehirspor'da bütün maçlarda oynadım." diye konuştu.

Çok yönlü ve hareketli bir oyuncu olduğunu, çalışmayı da çok sevdiğini belirten Veysel Sarı, "Birkaç mevkide oynayabiliyorum. Son bir buçuk senedir sağ bekte oynuyorum. Galatasaray'da da bu pozisyonda çok rekabet olacağını düşünüyorum. Her zaman çalışıp hazır olmayı düşünüyorum. Bir şans geleceğini biliyorum. Şans geldiğinde de formayı alıp kimseye vermemek istiyorum." dedi.

Galatasaray camiasına övgüler yağdıran, taraftarlarını çok beğendiğini belirten Veysel Sarı, "Türk Telekom Arena'ya çıkacağım için çok heyecanlıyım. Hele bir de Eskişehirspor ile oynayacağımız için farklı bir heyecan duyuyorum. Gerçekten o maç çok heyecan verici olacak." diye konuştu.

Veysel Sarı, Galatasaray'ın dünya yıldızları olduğu, başta kendisi olmak üzere genç arkadaşlarının da o futbolculardan öğreneceği çok şey olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar