Veli Kavlak: Fernandes ile kavga ettiğimiz doğru değil

Beşiktaşlı Veli Kavlak, medyada Fernandes ile kavga ettiği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Veli Kavlak: Fernandes ile kavga ettiğimiz doğru değil

Beşiktaşlı Veli Kavlak, medyada Fernandes ile kavga ettiği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını açıkladı.

Sabah yapılan antrenmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Veli Kavlak, "Fernandes ile yumruklaştığım yazılıyor. Böyle bir şey söz konusu değil. İdman sırasında aramazıda sözlü diyalog yaşandı. Yurmuklaşma birbirimizin üzerine yürüme olmadı. Zaten ertesi gün Fernandes ile el sıkıştık konuyu kapattık." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Bir gazetecinin 'Lider ile aranızda 9 puanlık bir fark kapanır mı?" sorusuna Veli, "Bu 9 puanlık fark kendi puan kayıplarımızdan dolayı oldu. İkinci yarı böyle basit puanlar kaybetmeyip Fenerbahçe'yi yakalarız." diye cevap verdi.

Yıldız oyuncu, Elazığspor galibiyetinin devamını getirmek için cuma günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacakları maçı kazanmaları gerektiğini ifade etti.

Teknik direktör Slaven Bilic'in Elazığspor maçı sonrasında 'Veli çok iyi profesyonel. Çok iyi çalışıyor. Onun hayranıyım' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Veli, "Büyük bir hocanın benim için böyle konuşması sevindiriyor. Bunu duyduğumda çok sevindim." dedi.

İSMAİL KÖYBAŞI: ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRDİM

Veli ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İsmail Köybaşı ise uzun bir sakatlık sürecinin ardından tekrar formasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Genç oyuncu, "Elazığspor maçında verilen şansı çok iyi değerlendirdim. Bunun keyfi ve mutluluğunu yaşıyorum. Futbola geri döndüm çok mutluyum. Elazığspor maçının 10. dakikasında ağrılarım oldu. Ancak o maçın öneminde amatör ruhla mücadele ettim. Orada bulunan arkadaşlarımın mücadelesini görünce ağrılarınızı unutuyorsunuz. Ağrılara bağlı olarak ödem oluşmuş. Önemli birşey değil. Ben bununda üstesinden gelirim." diye konuştu.

Bir gazetecinin şampiyonluk yarışı hakkındaki sorusuna ise İsmail Köybaşı, şöyle cevapladı: "Ben her zaman şu örneği veriyorum. Beşiktaş olarak ilk yarıları hep çok iyi kapatıyorduk fakat ikinci yarı bir şeyler oluyordu. Ben e diyorumki şu anda nerede olduğumuz değil ligi nerede bitireceğimiz önemli. 4. sıradayız. 9 puanlık bir fark var. İki maç kazanıldığı zaman üst sıralara çıkıyorsunuz. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize kesinlikle inanıyorum." CİHAN

Yorumlar