Veli Kavlak: Beşiktaşla Şampiyonlar Lig'i oynamayı çok istiyorum

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, siyah - beyazlı takımla Şampiyonlar Lig'i oynamayı çok istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Veli Kavlak: Beşiktaşla Şampiyonlar Lig'i oynamayı çok istiyorum

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, siyah - beyazlı takımla Şampiyonlar Lig'i oynamayı çok istediğini söyledi.

    Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Veli Kavlak, rakiplere yarı alanda çok iyi bir baskı kurduklarını, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ın ise çok faydalı koşular yaparak rakibi yıprattığını ifade etti. Eskişehirspor ile oynadıkları maçı kazanmayı çok istediklerini belirten Veli, "Ersan Gülüm’ün golüyle önemli bir galibiyet aldık. Türkiye’de futbol çok kaliteli. Çok fazla mücadele var." diye konuştu.

    Tecrübeli oyuncu, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ama Galatasaray ile oynadıkları olaylı maç sonrası kopukluğun başladığını ama genç bir takım oldukları için bunu çabuk atlattıklarını ve şuan ise herşeyin iyi gittiğini belirtti.

    Takımdaki arkadaşlıklardan da bahseden siyah - beyazlı futbolcu, "Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Özellikle Olcay Şahan ile aramızda büyük bir uyum var. Özel hayatımızda da çok zaman geçiriyoruz. Takımda birçok genç oyuncu var. Onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum.” dedi.
    
    Atatürk Olimpiyat Stadı'nda futbol oynamanın çok zor olduğunu söyleyen Veli Kavlak, "Zor koşullara rağmen iyi sonuçlar aldık. Vodafone Arena’da oynamayı çok arzuluyoruz. Müthiş taraftarımızla buluşmayı iple çekiyoruz. Stadımız hemen biter de biz de taraftarlarımıza kavuşuruz. Beşiktaş’ta şampiyonlar ligi oynamayı çok istiyorum. Taraftarlarımızın önünde yeni stadımızda şampiyonlar ligi maçı oynamak çok müthiş olur diye düşünüyorum." diye konuştu.
         
    Teknik direktör Slaven Bilic ile aralarının iyi olduğunu kaydeden başarılı oyuncu, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bütün hocalarım beni oynattı. Slaven Bilic ile aramız çok iyi. Kendisiyle Almanca anlaşıyoruz. Çok iyi tesislere sahibiz. Burada başarılı olmamız için her şey düşünülmüş. Hocamız, ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamız gerektiğini söylüyor ve bizi maçlara çok iyi şekilde motive ediyor." şeklinde konuştu.

    Son olarak ise Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, zor durumları çabuk atlatan takımın şampiyon olacağını vurguladı.
CİHAN

Yorumlar