Vedat İnceefe: U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyoruz

İrlanda Cumhuriyeti'nde 28 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında oynanacak UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Turu'nda mücadele edecek olan U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe iddialı konuştu.U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini...

Google Haberlere Abone ol
Vedat İnceefe: U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyoruz

İrlanda Cumhuriyeti'nde 28 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında oynanacak UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Turu'nda mücadele edecek olan U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe iddialı konuştu.

U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini belirten İnceefe, İrlanda Cumhuriyeti, Türkiye, Sırbistan ve İzlanda'nın olduğu grubu lider tamamlayarak, Temmuz sonunda Macaristan'da yapılacak U19 Avrupa Şampiyonası'na katılacak 8 takımdan biri olmayı hedeflediklerini söyledi.

SAKATLANAN RECEP NİYAZ KADRODAN ÇIKARILDI

Eylül ayındaki maçlar sonunda Elit Tur'a yükseldikten itibaren, bu maçlara hazırlandıklarını söyleyen Vedat İnceefe, "İstanbul'da yaptığımız 1 haftalık ilk kamp son eksikleri tamamlamak için son derece iyi oldu." diyerek, şöyle konuştu:

"Gerçi birden fazla sakatlık yaşadık. Bu da bizi biraz zorladı. Kamp sırasında en son Recep Niyaz sakatlandı ve onu da kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Takımda ağırlıklı 1995 doğumlu oyuncular olsa da 1996 ve 1997'li futbolcularımız da var. 5 günde oynayacağımız 3 zorlu maç sonunda grubu lider bitirip, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye'yi U19 Avrupa Şampiyonası'nda temsil etmek istiyoruz."

Gruptaki rakipleri de değerlendiren Vedat İnceefe, "Grupta, geçen yılın U19 Avrupa şampiyonu Sırbistan yer alıyor. Sırbistan'ın şampiyon takımında yer alan 3-4 oyuncusu bu yılki kadroda da mevcut. Onlarla oynayacağımız ilk maç, grup liderliği için ciddi bir sınav olacak. Ayrıca İrlanda Cumhuriyeti de ev sahibi olmanın yarattığı seyirci avantajını kullanmak isteyecektir. En az onlar kadar biz de iddialıyız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar