Validen görme engelli judo milli takımına moral ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Amerika'da düzenlenecek Görme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası hazırlıklarını Kayseri'de sürdüren Görme Engelli Judo Milli Takımı'nın kampına moral ziyaretinde bulundu.Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Google Haberlere Abone ol
Validen görme engelli judo milli takımına moral ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Amerika'da düzenlenecek Görme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası hazırlıklarını Kayseri'de sürdüren Görme Engelli Judo Milli Takımı'nın kampına moral ziyaretinde bulundu.

Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'ne gelişinde İl Müdürü Murat Eskici, Milli Takım Antrenörleri Mustafa Karakız, Münir Tunç ve Fikret Pabur ile Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümmet Ekici ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

29 Nisan'dan beri Kayseri'de kampta bulunan Görme Engelli Judo Milli Takımı'nın antrenmanını bir süre izleyerek antrenörlerden bilgi alan Vali Düzgün, daha sonra sporcularla sohbet ederek 1 – 7 Eylül 2014 tarihlerinde Amerika'nın Colorado Eyaleti Springs kentinde düzenlenecek Dünya Judo Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Görme Engelli judoculara hitaben konuşan Vali Düzgün, "Hepiniz Kayseri'ye hoşgeldiniz. Aranızda paralimpik olimpiyatlarında derece elde etmiş, Türk Bayrağı'nı uluslararası arenada başarıyla dalgalandırmış çok değerli sporcularımız bulunuyor. Kayseri kampının yararlı geçeceğine ve Amerika'da her birinizin kendi kilolarında derece elde edeceğine yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Milli Takım antrenörlerinden Mustafa Karakız ise, Vali Düzgün'ün ziyaretinin hem teknik heyet hem de sporcular üzerinde olumlu bir motivasyona yol açtığını belirterek, Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Vali Düzgün ile hatıra fotoğrafı çektiren Milli Takım sporcuları ise Kayseri'nin ev sahipliğinden son derece memnun olduklarını dile getirerek, Amerika'daki Dünya Şampiyonası'ndan başarıyla dönecekleri sözünü verdiler.

Aralarında Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda derece yapmış sporcuların da yer aldığı toplam 32 sporcu ve 7 antrenörden oluşan kafilenin, Kayseri kampının sonunda 7 bayan ve 7 erkekten oluşacak 14 çekirdek kadroya düşürülmesi planlanıyor.

CİHAN

Yorumlar