Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanından Mersin İdmanyurdu'na destek çağrısı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersinlileri PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkabilmek için play-off'a katılma hakkı kazanan Mersin İdmanyurdu'na destek olmaya çağırdı. Güzeloğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanından Mersin İdmanyurdu'na destek çağrısı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersinlileri PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkabilmek için play-off'a katılma hakkı kazanan Mersin İdmanyurdu'na destek olmaya çağırdı.

Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’yı makamında kabul etti. Mersin İdmanyurdu’nun 1 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönmesini önemli ve anlamlı bir hedef olarak gördüklerini ifade eden Güzeloğlu, "Mersin’in tanıtılması ve Mersin’in futbol alanında en üst düzeyde temsil edilmesi noktasında Mersin İdmanyurdu’nun Süper Lig’e yakıştığını düşünüyoruz. Bu doğrultuda PTT 1. Lig’de Play-off’a katılma hakkı kazanan kulübümüzü, başkan, yönetici, teknik ekip ve futbolcularını kutluyoruz." diye konuştu.

    Mersin İdmanyurdu için yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Güzeloğlu "9 Mayıs Cuma günü play-off’ta ilk maçımızı oynayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kulüp başkanımız ile yaptığımız değerlendirmede Mersin’in büyük bir potansiyelinin olduğunu, spor temelli büyük bir kent olduğunu ve inşallah Mersin’in gücünün ve desteğinin kulübümüzle buluştuğu ve bütünleştiği takdirde Süper Lig hedefine ulaşacağımızı düşünüyoruz. Play-off öncesinde tüm Mersin bileşenlerini, Mersin İdmanyurdu’na gönül verenleri, kulübe destek verme amacıyla 7 Mayıs’ta düzenlenecek geceye davet ediyoruz. Tüm Mersinlileri Mersin İdmanyurdu’na destek olmaya çağırıyoruz.” şeklinde konuştu.

     Futbolcuların alacaklarının ödenmesini ve play-off mücadelesinde kulübe destek olunmasınının sadece Mersin İdmanyurdu yönetiminin değil, tüm Mersin bileşenlerinin üsteleneceği bir görev olduğunu anlatan Başkan Kocamaz da

"Herkesi, yapılacak destek gecesine katılmaya, taşın altına elini koymaya davet ediyoruz. İnşallah bu birliktelik Mersin İdmanyurdu’nun Süper Lig’de temsili ile Mersin’in daha iyi tanıtılmasını sağlar. Bu yolda tüm Mersin İdmanyurdu camiasına başarılar diliyoruz” dedi.

CİHAN

Yorumlar