Vali Karaloğlu’ndan şampiyon sporculara çeyrek altın

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, U14 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda bin 400 takım arasından şampiyon olan Arabayatağısporlu sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi. Arabayatağıspor, Kütahya, Yozgat ve Eskişehir’de oynanan müsabakalarda oynadığı...

Google Haberlere Abone ol
Vali Karaloğlu’ndan şampiyon sporculara çeyrek altın

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, U14 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda bin 400 takım arasından şampiyon olan Arabayatağısporlu sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi. Arabayatağıspor, Kütahya, Yozgat ve Eskişehir’de oynanan müsabakalarda oynadığı 29 maçın 28’ini kazanıp 1 beraberlik aldı. Toplam 172 gol atan Bursa ekibi kalesinde ise 8 gol gördü.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-14 Yaş Futbol Türkiye şampiyonasında yenilgisiz şampiyon olan Arabayatağıspor Kulübü'nü makamında kabul eden Karaloğlu, sporcu ve yöneticileri tebrik etti.

U-14 kategorisinde elde edilen başarının tesadüf olmadığını belirten Vali Münir Karaloğlu: “Kazanılan başarı ciddi bir emek ve gayretin sonucudur. Bu başarı bizleri gururlandırdı. Bu çalışma sadece çocukların çalışmasıyla da olmuyor. Arkanızda kulübünüz, hocanız ve federasyon var. Hepsi bir araya gelince başarı oluyor. İnşallah aranızdan yarın ismini ezberleyeceğimiz çok güzel gençler çıkar. Önemli olan bu yaş grubunda sporda başarılı olmak. Sporun hayatınızda sadece bir aktivite olarak değil, sizi disipline eden, dersleriniz ve aile hayatınızda da sizi başarılı kılacak bir aktivite olacağına inanıyorum. Emek veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bu başarı şehrimizdeki diğer kulüplerimizde devam eder.” dedi.

Kazanılan başarının küçümsenecek bir başarı olmadığını kaydeden Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (BASKF) Cemal Vardar ise, Arabayatağıspor’un böyle bir başarı kazanmasının Bursa futbolu adına çok önemli olduğuna söyledi.

29 MAÇIN 28’İNİ KAZANIP, BİRİNDE BERABERE KALDI

Arabayatağıspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Güleç de takımlarının bin 400 takım arasında hiç yenilmeden Türkiye Şampiyonu olduğunu hatırlatarak, “Bu takım, 29 maçın 28’ini kazanıp 1 beraberlik aldı, toplam 172 gol atıp, yalnızca 8 gol yedi. Arabayatağıspor Kulübü bulunduğumuz bölge itibariyle çocuklar için çok önemli. O nedenle spor bizim olmazsa olmazımız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu, şampiyon 26 sporcuyu çeyrek altın ve spor malzemesi ile ödüllendirdi. Arabayatağıspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Güleç ile sporcular ise Vali Karaloğlu’na forma hediye etti. CİHAN

Yorumlar