Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren: Başarının devamını hedefliyoruz

Vakıfbank Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılan iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, hedeflerinin geçen sezon aldıkları 5 kupalı başarının devamlı hale gelmesi olduğunu söyledi.Vakıfbank...

Google Haberlere Abone ol
Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren: Başarının devamını hedefliyoruz

Vakıfbank Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılan iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, hedeflerinin geçen sezon aldıkları 5 kupalı başarının devamlı hale gelmesi olduğunu söyledi.

Vakıfbank Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılan ve VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan’ın da hazır bulunduğu iftar yemeğinde altyapı sporcuları, basın mensupları ve banka yöneticileri bir araya geldi.

İstanbul Levent’te bulunan VakıfBank Lokali’nde yapılan yemeğin ardından sporcular ile ve Genel Müdür Halil Aydoğan Selfie (Öz çekim ) pozu verdiler. Başkan Osman Demren ise gazetecilere açıklamada bulundu.

Her zaman kazanmanın mümkün olmadığını ve kazanabildikleri kadar kazanmaya çalışacaklarını belirten Demren, "Sporcu arkadaşlarla birlikte bir araya geldik. Bir önceki sezon 5 kupa almıştık. Sürdürülebilir bir başarı olması için çaba sarf ediyoruz. Bunun da çok zor olduğunun farkındayız ama maçların hepsini kazanabildiğimiz kadar kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Osman Demren, Vakıfbank Spor Kulübü'nün, Türk voleyboluna büyük destek verdiğini de belirterek, "Uluslararası başarılarla da göğsümüzü kabartıyor. Bu kulübün kendine ait bir salonu yoktu. Üsküdar’da bulunan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arazisi üzerinde bir salon yapıyoruz. İnşaat devam ediyor. Vakıfbank Spor Sarayı’nın önümüzdeki sezona yetişmesini bekliyoruz." dedi.

Yemekte ayrıca geçtiğimiz sezon değerlendirmesi ve 2014-2015 sezonu hedefleri de yapılan sohbet sırasında basın mensuplarına anlatıldı.

CİHAN

Yorumlar