VakıfBank, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu

İzmir’de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden VakıfBank, finalde Arkas’ı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.     Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın final maçında Arkas ile karşılaşan...

Google Haberlere Abone ol
VakıfBank, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu

İzmir’de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden VakıfBank, finalde Arkas’ı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

    Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın final maçında Arkas ile karşılaşan VakıfBank, rakibini 3-0 mağlup etti ve Türkiye Şampiyonu oldu. Karşılaşmanın ilk setini 25-23 ile önde tamamlayan sarı-siyahlılar ikinci seti de 25-22 kazanarak 2-0’ı buldu. Karşılamanın son setinde ise oyuna ağırlığını koyan VakıfBank, 25-19’luk sonuçla 3-0’ı buldu ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Turnuva boyunca sadece bir set kaybeden ve namağlup şampiyon olan VakıfBank, grup maçlarında İzmir Karşıyaka ve Fenerbahçe’yi geçerken, önce çeyrek finalde İlbank’ı sonrasında da yarı finalde Halkbank’ı yenerek adını finale yazdırmıştı.

    VakıfBank’ın Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olmasının ardından VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, "VakıfBank altyapısı, geçtiğimiz hafta Yıldız Kızlar kategorisinde, bugün de Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olmayı başardı. Kulüp olarak altyapıya yaptığımız yatırımın bizim için çok önemli ve değerli olduğunu söylemiştik. Biz olması gerekeni yapıyor ve altyapıya büyük önem veriyoruz. 28 yıldır da topluma iyi insan Türk voleyboluna da başarılı sporcular yetiştirme hedefiyle çalışıyoruz. Bununla birlikte gelen böylesi şampiyonluklar da bizleri oldukça mutlu ediyor. İnanıyorum ki bugün bize İzmir’de şampiyonluk sevinci yaşatan kızlarımız, ileride de daha nice başarılara imza atacaktır. Şampiyon olan genç kızlarımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar