Vahid Halilhodzic, Trabzon’da

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’i Trabzon’a getirdi. Havalimanında coşkulu bir taraftar grubunca karşılanan Boşnak teknik adam, başarı sözü verdi. Bordo-mavili kulübün prensipte anlaştığı ve dün akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Vahid Halilhodzic, Trabzon’da

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’i Trabzon’a getirdi. Havalimanında coşkulu bir taraftar grubunca karşılanan Boşnak teknik adam, başarı sözü verdi.

Bordo-mavili kulübün prensipte anlaştığı ve dün akşam saatlerinde İstanbul’a getirdiği başarılı teknik adam, saat 00.00’da da özel uçakla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Trabzon’a geldi. Boşnak teknik adamı, burada bordo-mavili yöneticiler ve taraftarlar karşıladı. Başarılı teknik adama sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Halilhodzic sözünde duracak, bu sene Trabzon şampiyon olacak" şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarların yanına giderek karşılama için teşekkür eden Halilhodzic, “Umarım bu yıl iyi bir sezon geçireceğiz. Sahada görüşmek üzere” dedi. Halilhodzic, daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu birlikte araca binerek havalimanından ayrıldı.

Boşnak teknik adam ile bugün resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. CİHAN

Yorumlar