Vaggelis Aggelou'dan Pınar Karşıyaka'ya tebrik başarı dileği

Beko Basketbol Ligi çeyrek finali üçüncü ve son maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Anadolu Efes'i 73-67 yenerek seriyi 2-1'e getirdi ve yarı finale yükseldi. İzmir ekibi Pınar Karşıyaka play off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker ile...

Google Haberlere Abone ol
Vaggelis Aggelou'dan Pınar Karşıyaka'ya tebrik başarı dileği

Beko Basketbol Ligi çeyrek finali üçüncü ve son maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Anadolu Efes'i 73-67 yenerek seriyi 2-1'e getirdi ve yarı finale yükseldi. İzmir ekibi Pınar Karşıyaka play off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın ardından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes'in Başantrenörü Aggelou, düşük yüzdeyle şut atmalarının sonuca etki ettiğini söyledi. Vaggelis Aggelou, "Oyuncularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." diyerek şöyle konuştu:

"Pınar Karşıyaka'yı kutluyorum. Önlerindeki maçlar için şans diliyorum. İlk yarıda mücadeleciydik. Ancak ikinci yarıda verdiğimiz hücum ribaundları ve değerlendiremediğimiz boş atışlar, maçın sonucuna etki etti. Sezon boyunca çok çalıştık. Bu sene genç oyuncularımıza olabildiğince fırsat vererek, onlara tecrübe kazandırmaya çalıştık. Oyuncularıma ve bizi sezon boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

MUTLU DEMİR: ANADOLU EFES’İ TEBRİK EDİYORUM

Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca toplantıya katılmazken, oyuncu Mutlu Demir, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenleri anarak başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Seriyi kazanacağımızdan emindik. Artık önümüzde Fenerbahçe Ülker maçı var. Buraya gelen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Anadolu Efes'i de mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."

CİHAN

Yorumlar