V1 Challenge heyecanı İzmir'de başlayacak

- Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı V1 Challenge'ın ilk ayağı 21 Ağustos'ta İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak

Google Haberlere Abone ol
V1 Challenge heyecanı İzmir'de başlayacak


İZMİR (AA) - Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı V1 Challenge'ın ilk ayağı 21 Ağustos'ta İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak.

Bu yıl 20 pilotun mücadelesine sahne olacak V1 Challenge 6 ayak üzerinden koşulacak. 6 ayaktan dördüne İzmir, birer yarışa ise Aydın ve Kocaeli ev sahipliği yapacak.

Toplamda 102 bin lira ödülün dağıtılacağı organizasyonda her yarışta birinciye 5 bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye de bin lira para ödülü verilecek.

İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde 21 Ağustos'taki yarışla başlayacak şampiyona 18 Eylül'de Aydın, 16 Ekim'de İzmit Körfez Yarış Pisti, 30 Ekim, 13 ve 27 Kasım'da ise İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde devam edecek.

Yarışlarda iki baba oğul Ahmet ile Eren Burkay ve Bilal ile Ubeyde Saygılı da birbirlerine rakip olacak.

Bu sezon V1 Challenge'da yarışacak isimler şöyle:

Adem Çetmen, Ahmet Burkay, Ahmet Mutlubaş, Alper Coşkun, Ayhan Can Güven, Bilal Saygılı, Burak Çukurova, Burcu Burkut Erenkul, Can Toprak Candan, Cem Yudulmaz, Çağlayan Çelik, Efe Albağlar, Eren Burkay, Galip Atar, Göksun Erkek, Kadir Akça, Murat Aksüt, Okan Tanrıverdi, Ubeyde Saygılı, Ümit Erdim.

Yorumlar