Uşak Sportif, Banvit maçına hazır

Beko Basketbol 1. Ligi’nin 10. haftasında lider Banvit’i ağırlayacak olan Uşak Sportif, karşılaşmaya hazır.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Sportif, Banvit maçına hazır

Beko Basketbol 1. Ligi’nin 10. haftasında lider Banvit’i ağırlayacak olan Uşak Sportif, karşılaşmaya hazır. Maçtan önce son antrenmanı yapan takımın Uşak Holigans isimli taraftar grubu, basketbolculara baklava ve muz ikram ederek, pazar günü oynanacak maç için başarı diledi.

Uşak Sportif Takım Koçu Ozan Bulkaz, yaptığı açıklamada liderliği hedeflediklerini belirterek, “Takım olarak iyi hazırlandık. Yarın da seyircimizin desteğiyle maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Bugün gelerek sadece maçlarımızda değil, antrenmanlarımızda da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Menajer Fatihhan Erdoğan ise, “Sahamızdaki her maçta parolamız kazanmak. Her maçımızı final havasında oynuyoruz. Bizim için büyük ya da küçük maç kavramı yok. Yarın liderle oynuyoruz ama onları burada yenip aynı puana gelmek istiyoruz. Yarın altıncı adamımız olan seyircimiz, salonu eminim yine dolduracaktır.” şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Alper Saruhan’ın, basın mensuplarının sorularını cevapladığı sırada, “Aileyiz.” diye tanımladığı arkadaşlarının top yağmuruna tutulması espri konusu oldu. Saruhan, “Biz burada gördüğünüz gibi aile gibiyiz. Yapılması zor bir şeyi başarmaya çalışıyoruz. Sezon sonunda bunu da herkese ispatlayacağız. Hedefimiz play-off oynamak, bunun için de yarınki Banvit maçı bizim için ayrı bir önem taşıyor. Maçı kazanmak istiyoruz; kazandığımız takdirde Uşak bambaşka bir çehreye sahip olacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar