Üniversitelerarası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödül

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 – 2014 Eğitim Öğretim yılı Üniversitelerarası spor müsabakalarında, Atatürk Üniversitesi'ni temsilen dereceye giren takım ve sporculara Atatürk Üniversitesi tarafından ödül...

Google Haberlere Abone ol
Üniversitelerarası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödül

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 – 2014 Eğitim Öğretim yılı Üniversitelerarası spor müsabakalarında, Atatürk Üniversitesi'ni temsilen dereceye giren takım ve sporculara Atatürk Üniversitesi tarafından ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, öğretim üyeleri, idareciler, antrenörler ve dereceye giren sporcular katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkac, üniversitelerarası spor müsabakalarında dereceye giren tüm sporcularla gurur duyduklarını belirtti.

Üniversite olarak bütün spor dallarında daha başarılı olmak için öğrencilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Takkaç, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

CİHAN

Yorumlar