Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası başladı

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası düzenlenen seremoni ile başladı.    İnönü Üniversitesi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen Üniversitelerarası Bilardo...

Google Haberlere Abone ol
Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası başladı

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası düzenlenen seremoni ile başladı.

    İnönü Üniversitesi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın açılış törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir, rektör yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Şube Müdürü Salih Coşar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

    Vali Vasip Şahin, Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın Malatya’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm sporculara başarı dilleklerini iletti. Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek ise yaptıkları konuşmalarda şampiyonanın barış, dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde sporun ruhuna yakışır biçimde yapılmasını temenni etti.

    Vali Vasip Şahin’in bilardo topuna vuruşuyla başlayan Üniversitelerarası Bilardo Türkiye Şampiyonası'na bay ve bayan sporculardan oluşan toplam 21 üniversite katıldı.

    28 Nisan ile 1 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada İnönü, Hacettepe, Akdeniz, Anadolu, Bayburt, Fırat, Iğdır, İstanbul, Karadeniz Teknik, Orta Doğu Teknik, Pamukkale, Sinop, Başkent, Özyeğin, Yeditepe, Çankaya, Doğu Akdeniz, Düzce, Sütçü İmam, Yıldız Teknik ve Adnan Menderes Üniversitesi mücadele verecek. CİHAN

Yorumlar