Ünal Aysal: Rakiplerimizle yarışabilecek imkanlara sahibiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hepsinin önemli olduğunu belirterek, "Onlarla başaçıkabilecek, onlarla yarışabilecek imkanlara sahibiz.

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Rakiplerimizle yarışabilecek imkanlara sahibiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hepsinin önemli olduğunu belirterek, "Onlarla başaçıkabilecek, onlarla yarışabilecek imkanlara sahibiz." dedi.

    Sarı - kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıklarını takip etmek için Antalya'da bulunan başkan Ünal Aysal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Sözlerine Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başlayan Başkan, "Mevsim açılıyor. İzlenimim şu; hem teknik kadrolarımız hem oyuncularımız, tatillerini tam bir enerji depolayarak geçirmişler. Tahmin ediyorum ki sezonun ikinci yarısını çok iyi geçireceğiz. Başarılı olacağımızı da umuyorum her zaman olduğu gibi." ifadelerini kullandı.

    Ünal Aysal, 3 kulvarda yoluna devam eden bir Galatasaray olduğunu hatırlatarak, "3 kulvarda da başarılı olmak istiyoruz; ama tabii ki rakiplerimizin hepsi önemli. Ciddi büyük rakipler. Onlarla başaçıkabilecek onlarla yarışabilecek imkanlara sahibiz. Bizim görevimiz teknik kadrolarımıza bu imkanları sağlamak. Onlar da gerekeni yapacaklardır diye tahmin ediyorum." şeklinde konuştu.

    Teknik Direktör Roberto Mancini'nin yönetime sunduğu raporda yerli oyuncu sıkıntısından bahsedildiği bu yöndeki transfer çalışmalarının ise istenildiği gibi gitmediği yönündeki bir soruya ise Aysal, " Transfer sezonu yeni açıldı. Tahmin ediyorum önümüzdeki bir hafta içinde bu görüşünüz değişecek. Bu eksiklerimizi tamamlayacağız." cevabını verdi.

"ALEX TELLES TRANSFERİ POZİTİF İLERLEMİYOR"

    Brezilya'nın Grêmio takımından transferi düşünülen Alex Telles'le ilgili de Başkan Aysal, şunları ifade etti:
    "Transfer şu an ortada; ama pozitif yürümüyor. Rakamsal sorunumuz yok; ama bazı teknik sorunlar var. Bu transferin de alternatifi var." CİHAN

Yorumlar