Ünal Aysal: Mancini ile yarın toplantı yapacağız, hoca ile devam etmek istiyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile yarın bir toplantı yapacaklarını ve İtalyan hoca ile devam etmek istediklerini açıkladı. Galatasaray Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Aysal, öğrencilerin...

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Mancini ile yarın toplantı yapacağız, hoca ile devam etmek istiyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile yarın bir toplantı yapacaklarını ve İtalyan hoca ile devam etmek istediklerini açıkladı. Galatasaray Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Aysal, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Teknik Direktör Roberto Mancini ile devam etmek istediklerini dile getiren Başkan “Mancini’nin sözleşmesinde üç yıl boyunca 15 Haziran’a kadar düşünme hakkı var. Biz de hocamızla devam etmek istiyoruz. Yarın kendisi ile bir toplantı yapacağız.” diye konuştu. Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’nin maddi ve prestij olarak çok önemli gördüklerini de vurguladı.

Başarıda sürekliliğin kendilerinin en önemli hedeflerinden birisi olduğunu kaydeden Başkan, mali yapılanmanın da kendileri için olmazsa olmazlarından birisi olduğunu kaydetti. Ünal Aysal, vergilerin arttırılmasının spor kulüpleri için büyük bir darbe olacağını ifade etti.

Başkan Aysal, gelecek sezona yönelik 16 bin kombinenin satıldığını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar