Ünal Aysal: Lucescu'yu takımın başında görmek isterim

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Mircea Lucescu'yu takımın başında görmek istediğini söyledi. Teknik Direktör Roberto Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Ünal Aysal, NTVSPOR'a yaptığı açıklamada "Dün akşam Mancini ile ayrılık...

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Lucescu'yu takımın başında görmek isterim

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Mircea Lucescu'yu takımın başında görmek istediğini söyledi.

Teknik Direktör Roberto Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Ünal Aysal, NTVSPOR'a yaptığı açıklamada "Dün akşam Mancini ile ayrılık kararı aldık. Mancini bizden 3 yabancı oyuncu tranfseri şart koştu. Biliyorsunuz şu anda hem UEFA kuralları hem de elimizdeki yabancı oyunculardan dolayı böyle transfer yapamazdık. Bundan dolayı Mancini ile ayrılık kararı alındı. Aslında bu karar dün alınmıştı. Ama biraz daha bekleyelim dedik. Bugün de yine görüştük ve yoları ayırma kararı aldık." diye konuştu.

Galatasaray Başkanı, Mancini'nin kendilerine "Henüz kimseyle görüşmedim ve anlaşmadım. Ayrılık nedeninin başka bir takıma gitmemle ilgisi yok." dediğini de bildirdi.

Öte yandan Başkan Ünal Aysal, takımın başına getirmeyi düşündükleri yeni teknik direktör hakkında da şunları ifade etti:

"Henüz kimseyle görüşmedik. Aklımda hoca isimleri var ve kısa sürede halletmeliyiz"

Ünal Aysal, takımın başına Mircea Lucescu'nun gelip gelemeyeceği şeklindeki soruya ise "Lucescu, Galatasaray'a hizmetleri olmuş bir isim. O'nu takımın başında görmek isterim ama Shakhtar ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Önce onu halletmeli." diye cevap verdi. CİHAN

Yorumlar