Ünal Aysal: Chelsea maçı hepimiz için çok önemli

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çarşamba günkü Chelsea maçının önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en iyi şekilde kullanmak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Chelsea maçı hepimiz için çok önemli

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çarşamba günkü Chelsea maçının önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en iyi şekilde kullanmak istediklerini söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki Galatasaray Store açılışına katılan Başkan Ünal Aysal, medya mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı.
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile oynanacak maçın sadece Galatasaray için değil Türkiye için de önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Aysal, “Bu maç Türkiye içinde çok önemli. Türkiye’nin imajı, marka değeri yönünden Chelsea maçı hepimiz için önemli. İnşallah başarılı olacağız. Bundan endişemiz yok. Ben oyuncularıma güveniyorum. Chelsea maçı marka değerimizi yükseltmek için çok önemli bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanacağımızı düşünüyorum.” dedi.

MELO’NUN DERBİ MAÇI SONRASI HAREKETLERİ
Öte yandan cumartesi günü Beşiktaş ile oynanan derbi maçın ardından Melo’nun yaptığı hareketlerine tepki gösterilmesi üzerine Başkan, şunları ifade etti:
“Biliyorsunuz bu dans daha önce burada yapıldı. Galiba bir derbi maçı olduğu için dikkat çekti. Melo, Orduspor ile oynanan maçtan sonra da bu dansı yaptı. Seyirciye dönük en ufak tahrik edici bir durum yok. Klasikleşmiş bir danstı. Oyuncular milli danslarını sergiliyorlar. Sadece bu Türkiye’de değil yurt dışında da yapılıyor. Eğer hakaret içeren bir davranış olsaydı herkesten önce biz alarma geçerdik.”
ŞAMPİYONLUK YARIŞI
Bir gazetecinin “Şampiyonluk yarışı için neler söyleyeceksiniz ?” sorusuna ise Başkan Aysal, “Futbol yaşayan süreç. Futbol her türlü sonuca açık. Zaten bu olmasa heyecanı ve zevki olmazdı. Sezonun ilk yarısında yaşamış olduğumuz şanssızlıklardan dolayı puan kayıplarımız oldu. Tabi ki bu durum her takımın başına gelebilir. Takımların yükselen düşen form grafikleri oluyor. Benim beklentim Galatasaray’ın standardını devam ettirmesi ve puan kaybetmeden maçlarını kazanmasıdır. Diğer takımların başarıları o takımların yöneticilerini ilgilendirir. O konuda fikir beyan etme hakkımız yok.” diye cevapladı.
Semih Kaya’nın derbi maç sırasındaki fair-play davranışı içinse Başkan, “Semih Galatasaray kültürünü almış, özel hayatında da bunu birebir yaşayan bir oyuncu. Onun o hareketi beni şaşırtmadı. Sadece mutlu etti.” diye konuştu.
ARENA STADI’NIN ZEMİNİ
Ünal Aysal, Türk Telekom Arena Stadı’nın zemininin düne kadar maça hazır olduğunu fakat yağan yağıştan dolayı yarın ne olacağını bilemeyeceğini ve güzel maç izlemek istediklerini sözlerine ekledi.
Futbolcular Semih Kaya ve Ceyhun Gülselam ile birlikte mağazayı gezen Başkan, sonrasında 1.369.65 TL’lik alışveriş yaptı.
CİHAN

Yorumlar