Ünal Aysal: Başarı mali ve idari yapıdan geçiyor

Galatasaray Kulübü'nün Denizbank ile 129 milyon dolarlık finansal borçların yeniden yapılandırılması konusundaki anlaşma Galatasaray Kulubü'nün Maslak Atlı Spor Tesisleri'ndeki törenle imzalandı.İmza töreni öncesinde basın mensuplarına...

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Başarı mali ve idari yapıdan geçiyor

Galatasaray Kulübü'nün Denizbank ile 129 milyon dolarlık finansal borçların yeniden yapılandırılması konusundaki anlaşma Galatasaray Kulubü'nün Maslak Atlı Spor Tesisleri'ndeki törenle imzalandı.

İmza töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, "Denizbank ile yapılan son finansanman anlaşmanın özeti olacak. Uzun soluklu çözümler için ideal işbirliği sayesinde her tarafın kazanacağı formüllerin üretildiği bir ortamdayız. Denizbank'ta hep Türk futboluna destek oluyor. Bizde kendimizi Denizbank'ı ortak seçtik." dedi.

Kulüpte başarının gelmesi için sürekliğin olması gerektiğini vurgulayan Başkan Aysal, "Başarıda mali ve idari yapılanmadan geçiyor. Mali yapılanma çok önemli. Bu anlaşma ile mali yapılanmayı tamamladık. Bir takımın Avrupa çapında başarılarının devamı için her şeyden evvel planlı sistem uygulaması gerekiyordu. İlk yaptığımız anlaşma budur. Mali yönden A kategorisindeki çalışma bitti. B Kategorisi çalışmasında finansal olmayan borçların yapılandırılmasını gündeme alacağız. 4-5 sene içinde borçlarımız öder hale gelmesi için çalışacağız. İki üç ay içinde bunu da gerçekleştireceğiz. Galatasaray'ın 110 milyon dolar finansal olmayan borçları var. İki içinde uzun bir vadeye yayıp istikrarlı şekilde UEFA Finansal kurallarında başarıyı yakalamak için çalışacağız." diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal, basın mensuplarının gündemle ilgili sorularına ise cevap vermedi.

PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

    Öte yandan daha önce programda bulunan eğlence etkinliği Soma'da meydana gelen maden ocağındaki göçük yüzünden iptal edildi. CİHAN

Yorumlar