Ünal Aysal: Avrupa'da hedefimiz en yukarıya çıkmaktır

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulüp olarak Avrupa'da hedeflerinin her zaman en yüksek seviye çıkmak olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünal Aysal: Avrupa'da hedefimiz en yukarıya çıkmaktır

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulüp olarak Avrupa'da hedeflerinin her zaman en yüksek seviye çıkmak olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün çocuklara yönelik düzenlemiş olduğu yeni yıl partisine katılan Başkan Ünal Aysal, basın mensuplarının gündemle ilgili açıkmalarda bulundu.

Galatasaray'ın Avrupa'da hedefinin her zaman en yüksek olduğunu ifade eden Başkan, "Galatasaraya olarak Avrupa'da hedefimiz en yukarılarıdır. Çıtayı yukarıya koyuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleştik. Artık bu turdan sonra büyük, küçük rakip takım ayrımı yoktur. Hepsini yenmek zorundayız. Sonuna kadar gideceğiz." diye konuştu.

TRANSFER KONUSU

Basın mensuplarının takıma devre arasında yapılacak transferler konusundaki sorularına ise Başkan Aysal, "Galatasaray'dan beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz. Takımın eksikliklerini kapatmak zorundayız. Eksikliklerimizi gördük. Aksayan noktaların farkındayız. Önümüzde bir aylık fırsat var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz." cevabını verdi.

Öte yandan son günlerde kamuoyunda ismi Galatasaray ile anılan Brezilyalı oyuncu Gremiolu Alex Telles içinse Başkan, "Niçin olmasın. Gönlünüzden geçen benimde kafamdan geçiyordur. Muhakkak." cevabını verdi.

TÜRK TELEKOM ARENA TARTIŞMALARI

Juventus ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında stadın üstünün kapatılmadığı ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Türk Telekom Arena'yı Galatasaray Kulübü'nden geriye alacağı yönündeki iddialar konusnuda Başkan Ünal Aysal, şunları ifade etti: "Şu ana kadar Galatasaray Kulübü'ne bir yazı gelmedi. Hazırlık varsa bunları oturup konuşuruz. Herşey mahkemede çözülür diye bir şey yok. 3 senedid yönetimdeyim. Hukuki yollardan değil olayları anlaşarak halletme davranış oldu."

ZEMİNİ UEFA YETKİLİLERİ DE BEĞENDİ

Juventus maçı sonrasında Türk Telekom Arena Stadı'nın zeminin bozulması tartışmalarına da değinen Ünal Aysal, " Zemini yarın akşamki Trabzonspor maçında göreceğiz. Bu bize bir gösterge olacaktır. Büyük ihtimalle de sorun olmayacaktır. Zaten stadımızı UEFA yetkilileri de inceledi. Zeminimiz onların gözüyle de daha da iyi çıktı. Ancak yarınkı maç sonrası konuşabilirim." diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal, yarın akşamki Trabzonspor maçı içinse "Tabiki Galatasaray'ın başarısını bekliyorum. Buna da hakkım olduğuna inanıyorum. Başarı için herşeyi yapıyoruz." dedi.

YILBAŞI PARTİSİNE KATILIM YÜKSEK DÜZEYDEYDİ

Türk Telekom Arena'da düzenlenen yılbaşı partisine Başkan Ünal Aysal'ın yanısıra yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Roberto Mancini ve bazı futbolcular katıldı. Yıldız oyuncuların minik oyuncularla yakından ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. CİHAN

Yorumlar