Umut Güner: Stadımızla ilgili sorun yaşamıyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan temel atmak için randevunun beklendiği ve 3 Haziran'da yıkımına başlanan İnönü Stadı'nda çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Umut Güner: Stadımızla ilgili sorun yaşamıyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan temel atmak için randevunun beklendiği ve 3 Haziran'da yıkımına başlanan İnönü Stadı'nda çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Son dönemde Beşiktaş Kulübü'nün planlanan zamanda stadı bitiremeyeceği haberlerine siyah-beyazlı yönetimden cevap geldi.

Yeniden yapımı tamamlandıktan sonra Vodafone Arena olarak anılacak stadın hafriyat işlerinde son aşamaya gelindiği açıklandı. Birinci kısım kaba inşaatının ise önümüzdeki günlerde başlamasının planlandığını belirten, yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, "Stadımızla ilgili sorun yaşamıyoruz." dedi.

NTV Spor'a açıklamalarda bulunan yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, kısa bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir görüşme yaptığını söyledi. Güner, "Bakanımıza inşaat ve yapılan anlaşmalar hakkında son bilgileri verdim. Kendisi de yeni stat inşaatının hızlı bir şekilde ilerlemesinden gayet memnun olduğunu ifade etti." dedi.

Stadın zamanın bitirilemeyeceği haberlerine de cevap veren Umut Güner, "Önümüzdeki hafta içinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile biraraya gelip hazırlanan protokolü imzalayacağız. Yeni stadımızın yapımı ile ilgili hiç bir sorun yaşamıyoruz. Son resmi prosedürleri de tamamladıktan sonra temel atma törenin gerçekleştirceğiz. Temel atma töreni için Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Rayyip Erdoğan'ın programlarının netleşmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar