Ümraniyespor'da hedef, ilk galibiyet

- Kulüp basın sözcüsü Balık: "Boluspor karşısında hedefimiz, ligde ilk galibiyetimizi almak. Takımımıza güveniyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Ümraniyespor'da hedef, ilk galibiyet


İSTANBUL (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında Boluspor'u yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek Ümraniyespor, ilk galibiyetine ulaşmaya çalışacak.

İlk kez mücadele ettiği 1. Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan ve geride kalan 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Ümraniyespor'da kulüp basın sözcüsü Muharrem Balık, takımlarına güvendiklerini belirtti.

Balık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hedefimiz ligde ilk galibiyetimizi almak. Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu mücadeleye iyi hazırlandık." diye konuştu.

Geride kalan 3 haftayı "lige alışma evresi" olarak değerlendiren Balık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligin yeni takımıyız. Haddimizi biliyoruz. Çıktığımız her ligde kurduğumuz kadrolarla iddialı bir takım haline geliyoruz. TFF 1. Lig'de de böyle olacak. Geride kalan haftaları futbolcularımızın lige psikolojik olarak alışma dönemleri olarak görüyorduk. Lig uzun bir maraton. Bundan sonraki maçlarda puanlar alarak Ümraniyespor'u hak ettiği yere getireceğiz."

Öte yandan Ümraniyespor'un bu sezon kadrosuna kattığı Güney Afrikalı futbolcu Lucky Nguzana, sakatlığı nedeniyle yarın saat 17.00'de başlayacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yorumlar