Ümit Milli Takım Yunanistan’a gitti

2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Yunanistan ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takımı, Yunanistan’ın Katerini şehrine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Ümit Milli Takım Yunanistan’a gitti

2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Yunanistan ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takımı, Yunanistan’ın Katerini şehrine gitti.

    Atatürk Havaalanı'nda Yunanistan'a gitmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ümit Milli Teknik Direktör Abdullah Ercan, zorlu bir maç oynayacaklarını, milli takıma avantaj sağlayacak skoru alıp Türkiye’ye dönmek istediklerini söyledi.

    Grup olarak oyuncu kadrolarıyla maça hazır olduklarını belirten tecrübeli hoca, "Avantajımız var değerlendirmek istiyoruz. Amacımız bize avantaj sağlayacak skoru alıp Türkiye’ye dönmek. Bunun devamını getirerek Avrupa Şampiyonası’na giden yolda baraj oynamak istiyoruz. İyi bir takımımız var. İyi olacağını düşündüğümüz bir maç oynayacağız." dedi.

    Maçın oynanacağı kentin Selanik’e 100 kilometre mesafede olduğunu aktaran başarılı teknik adam, Türklerin maça gelmek istediğini ve bilet tedarik ettiklerini öğrendiklerini dile getirdi. Bu anlamda destek beklediklerini sözlerine ekledi.

TAKIMI EN ÜST SEVİYEYE GETİRMEK İSTİYORUZ

Ümit Milli Takım futbolcularından Oğuzhan Özyakup, milli takım için çok önemli bir maç olduğunu aktardı. En iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını dile getiren Oğuzhan, "En iyi şekilde maçı olmaya çalışacağız. Milli takım için buradayız. Takımımızı en üst seviyeye getirmek istiyoruz." diye konuştu.

Ümit Milli Takım'ın bir diğer başarılı futbolcusu Muhammet Demir ise buradaki maçı kazandıklarını, Yunanistan’la aralarındaki puanın çok az olduğunu belirtti. Yunanistan’da kazanıp aralarındaki maçı olarak finale gitmek istediklerini kaydetti.

    Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan ise zor bir maç olacağını aktararak, “Takım olarak uzun bir aradan sonra Avrupa şampiyonasına katılmak istiyoruz. Uzun bir aradan sonra. Bu maçı kazanıp avantajlı duruma geçmek istiyoruz.” dedi.


CİHAN

Yorumlar