Uluslararası Buz Hokeyi Ankara Turnuvası

- Türkiye, açılış maçında Bosna Hersek'i 9-1 yendi

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası Buz Hokeyi Ankara Turnuvası


ANKARA (AA) - Uluslararası Buz Hokeyi Ankara Turnuvası'nın açılış maçında Türkiye A Milli Erkek Takımı, Bosna Hersek'i 9-1 mağlup etti.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 27 Haziran Pazartesi gününe kadar sürecek organizasyonun açılış maçında Türkiye, Bosna Hersek ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk devresine hızlı başlayan Türkiye, maçın 3. dakikasında Muhammet Karagül'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Bosna Hersek'in beraberlik golü 5. dakikada Pasoviç'ten geldi. Milliler, daha sonra oyunun kontrolünü ele geçirerek 16. dakikada Onurcan Kaya, 17. dakikada Alper Solak ve 19. dakikada Doğu Bingöl'ün golleriyle ilk devreyi 4-1 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Türkiye, 23. dakikada Doruk Kamış ve 37. dakikada Ege Ulaş'ın kaydettiği gollerle bu bölümü de 6-1 önde geçti.

Karşılaşmanın son devresinde de etkili olan milliler, 42. dakikada Yusuf Kars, 53. dakikada Hüseyin Seçer ve 59. dakikada Emrah Savaş'ın golleriyle müsabakadan 9-1 galip ayrıldı.

Turnuvada yarın saat 16.00'da Gürcistan ile Bosna Hersek karşılaşacak. Türkiye ise 27 Haziran Pazartesi günü Gürcistan ile mücadele edecek.

Yorumlar