Uğur Tütüneker ile Çaykur Rizespor'un yolları ayrıldı

Spor toto Süper Lig'de 2013 -2014 sezonu sonunda topladığı 42 puanla 12. sırada yer alan ve ligde kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollar ayrıldı.Çaykur Rizespor kulübünden yapılan açıklamada, "2013/2014 sezonunu...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Tütüneker ile Çaykur Rizespor'un yolları ayrıldı

Spor toto Süper Lig'de 2013 -2014 sezonu sonunda topladığı 42 puanla 12. sırada yer alan ve ligde kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollar ayrıldı.

Çaykur Rizespor kulübünden yapılan açıklamada, "2013/2014 sezonunu arkamızda bıraktık; iyi başladık, kötü gittik, iyi bitirdik." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Tüm teknik heyet ve futbolcularımıza yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Bugün de 3 puan alarak 42 puanla sezonu tamamladık. Maç sonrası 2014/2015 sezonu için yapılan Başkan Metin Kalkavan ve teknik direktör Uğur Tütüneker arasındaki toplantıda ortak noktayı bulamamamızdan dolayı zaten kontratı da bitmiş olan teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ile yeni sezon için anlaşmaya varamadık. Hocamıza ve ekibine zor dönemde bu görevi üstlendikleri için ve Rizesporumuzu düşme hattından kurtardıkları için tüm camia olarak teşekkür ediyoruz. Sn. Uğur Tütüneker ve ekibine gelecekte başarılar diliyoruz."

CİHAN

Yorumlar