Uğur Tütüneker: 40 puan ligde kalmamız için yetecektir

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, son 3 haftasına girilen ligde 36 puanları olduğunu, ligde kalabilmek adına 40 puanın kendilerine yeterli olacağını söyledi.Tütüneker, takımın Mehmet Cengiz...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Tütüneker: 40 puan ligde kalmamız için yetecektir

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, son 3 haftasına girilen ligde 36 puanları olduğunu, ligde kalabilmek adına 40 puanın kendilerine yeterli olacağını söyledi.

Tütüneker, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde artık son 3 maçlarını oynayacaklarını hatırlatarak, "Önümüzdeki 3 maçta ligdeki puanımızı 40'a yükselterek bir an önce alt sıralardan kurtulmamız, rahatlamamız lazım. 3 maçta ligde kendimizi garantilememiz lazım. Sakatlarımız var, cezalı oyuncularımız var ve zorlu bir Sivasspor maçına çıkacağız. Bu ligin en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Bunu göz önünde bulundurup öyle maça çıkacağız ve 3 puan alabilmek için oynayacağız. 40 puan bizim ligde kalmamız için yetecektir." dedi.

"ARDA'YI GURURLA İZLİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi'nde finale kalan Atletico Madrid'in tek Türk oyuncusu Arda Turan'ı gururla izlediklerini de ifade eden Tütüneker, "Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak olmak dünyanın en güzel şeyi. Arda'da şuan onu yaşıyor." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz de Atletico Madrid'in başarısını Arda'nın başarısı görerek onları destekliyoruz. Arda takımında en üst seviyede oynuyor. Mimikleri ve hareketleri ile kendisini takımına, taraftarlarına kabul ettirmiş. Taraftarların Arda'yı çok sevdiğini görebiliyoruz. Onun adına çok sevinçliyim. Yurtdışında bu kadar başarılı olupta sevilmek çok kolay bir şey değil. Arda bunu başardı."

CİHAN

Yorumlar