Uğur: Galibiyet ilaç gibi geldi

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor evinde karşılaştığı Tekden Denizlispor’u 3-2 yenerek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Uğur: Galibiyet ilaç gibi geldi

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor evinde karşılaştığı Tekden Denizlispor’u 3-2 yenerek sezonun ilk yarısını galibiyetle kapattı.

Karşılaşma sonunda galibiyetin sevincini yaşayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, galibiyetin hem takıma hem camiaya ilaç gibi geldiğini söyledi. Kendi sahalarında oynadıkları ligin son maçını kazandıkları için mutlu olduklarını anlatan Uğur, “Maçı zorda olsa kazandığımız için sevinçliyiz. Maçın geneline baktığımızda tempolu, arzu ettiğimiz bir takım vardı. Fakat 3-0’dan sonra oyundan kopuyorsunuz, konsantrasyonunuz düşüyor. Futbolun doğasında olan bir hatalar zinciri oldu. Belki müsabaka berabere de bitebilirdi. Şartlar ne olursa olsun 3 puan alarak devreyi kapatmamız önemliydi.” dedi.

Demirspor kaptanı Efe ise kolay maçı son dakikalardaki hatalarıyla zora soktuklarını belirti. Ligin son maçında 3 puan almanın önemli olduğunu kaydeden Efe, “Bizim için ligin son maçıydı. Hedeflediğimiz yerden uzaktayız. Alt taraftan makası açmak, üst tarafa da yaklaşmak açısından çok iyi bir sonuç oldu. 3-0 önde götürdüğümüz maç bir anda 3-3 bitecek hale geliyor. Ne olursa olsun kazanmak çok önemli. Son dakikalar için hayal kırıklığı yaşadık ama sonuç çok iyi bitti. Hedeflerin altındayız ama uzun bir ligde her şey olur. İnşallah ikinci yarı takımı layık olduğu süperliğe çıkarız. Ele ele verirsek bunu başarırız. İkinci devre farklı olur biz de daha iyi mücadele edersek Demirspor’u layık olduğu yere getiririz.” ifadelerini kullandı.

Demirsporlu Aybars ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: “Güzel bir galibiyet aldık. Maçın sonunda küçük hatalar bize pahalıya patlıyordu, ancak kazanmasını bildik. Önümüzde bir ara var. Bunu iyi değerlendirip ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. “

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati de şunları söyledi: “3-0 olana kadar maçı kazanma adına gerekli şeyleri yapmadık. Bazen oyundan koptuk. Yemememiz gereken golleri kalemizde gördük. Devamında ise takımın isteği iyiydi. Baştan olması gereken konsantrasyon farklı skordan sonra ortaya çıktı. Arkadaşlar neler yapabileceklerin nasıl oynayabileceklerini gösterdiler. İlerisi için gerçekten umut verici kısmı oynadılar. 3-3 olabilirdi, hatta kazanabilirdik. Risk aldığımız zamanlarda golde yiyebilirdik. Ama biz daha fazla pozisyon bulduk. Adana Demirspor’u tebrik ediyoruz."

Tekden Denizlispor’un önemli oyuncularından Serdar ise şu değerlendirmede bulundu: “Yeni hocamızla çok iyi hazırlık dönemi geçirdik. Kalan iki maçımızı da kazanmak istiyorduk. Ne yazık ki ilk yarı 2-0 geriye düştük. İkinci yarı 3. golü yedik. Sonra biz iki gol attık hatta beraberliği yakalayabilirdik. Ne yazık ki yenildik. Önümdeki hafta oynayacağımız maçı alarak buradaki kaybı telafi ederiz.”
CİHAN

Yorumlar