Ufuk Sarıca: Maçı ikinci yarıdaki oyunumuzla kaybettik

Pınar Karşıyaka Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Fenerbahçe Ülker ile karşılaştıkları mücadele sonrasında, maçı ikinci yarıdaki oyunlarıyla kaybettiklerini söyledi.Beko Basketbol Ligi Yarı Final Play Off Turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe...

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Sarıca: Maçı ikinci yarıdaki oyunumuzla kaybettik

Pınar Karşıyaka Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Fenerbahçe Ülker ile karşılaştıkları mücadele sonrasında, maçı ikinci yarıdaki oyunlarıyla kaybettiklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi Yarı Final Play Off Turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşan ve mücadeleden 88 – 69 mağlup ayrılan Pınar Karşıyaka’da baş antrenör Ufuk Sarıca, maçı ikinci yarıdaki kötü oyunlarıyla kaybettiklerini kaydetti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Sarıca, “Maçı geride götürmemize rağmen oyunda dengeyi ilk yarıda hemen bulduk. İkinci yarı ise iyi mücadele edemedik. Son periyodun başındaki sertliğe ise cevap veremedik. Daha sonra fark açıldı. 4. periyodun başındaki sertliğe hakemler fazla izin verdiler. Fenerbahçe Ülker sertliği Avurpa Ligi seviyesine çıkardı. İlk maçı kaybettik. Kötü oynadığımızı söyleyebilirim.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar