UEFA'nın kararı Eskişehirspor taraftarlarını üzdü

UEFA Tahkim Kurulu'nun, Eskişehirspor'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası vermesi taraftarı üzdü.Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Finali oynadığı için Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Eskişehirspor’a UEFA’dan gelen 1 yıllık...

Google Haberlere Abone ol
UEFA'nın kararı Eskişehirspor taraftarlarını üzdü

UEFA Tahkim Kurulu'nun, Eskişehirspor'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası vermesi taraftarı üzdü.

Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Finali oynadığı için Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Eskişehirspor’a UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezası taraftarında tepkisine neden oldu. Verilen cezaya tepki gösteren taraftar takımlarının bunu hak etmediğini düşünüyor.

Özgür Er isimli taraftar, “Biz bu konuda çok şaşkınız. Bu sezon Avrupa’ya gitmek için çok mücadele ettik. Türkiye kupasında final oynadık. Hakkımızın yendiğini düşünüyorum. Büyük kulüpler şike yapıyor, bizde bunun yüzünden ceza alıyoruz” dedi.

Bursaspor taraftarı olduğunu anlatan Mehmet Arslaner ise “Ben bir Bursasporlu taraftar olarak Eskişehirspor’un almış olduğu cezayı haksız buluyorum. Ertuğrul Sağlam ile birlikte kazanılan ivmeyle Avrupa’da iyi bir şekilde temsil edeceğini düşünüyordum. Almış olduğu cezadan dolayı üzüldüm. Eskişehirspor bunu hak etmiyor.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar