UEFA yetkilisi Amanuel Abate: Maçla ilgili şu an saat veremiyoruz

Yoğun kar nedeniyle tatil edilen Galatasaray - Juventus maçının ardından UEFA yetkilisi Amanuel Abate, teoride maçın yarın oynanması gerektiğini belirterek, "Ancak size şu an saat veremiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
UEFA yetkilisi Amanuel Abate: Maçla ilgili şu an saat veremiyoruz

Yoğun kar nedeniyle tatil edilen Galatasaray - Juventus maçının ardından UEFA yetkilisi Amanuel Abate, teoride maçın yarın oynanması gerektiğini belirterek, "Ancak size şu an saat veremiyoruz." dedi.

Türk Telekom Arena'da toplanan İtalyan ve Türk basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Amanuel Abate, "Maçın ertelenmesinin sebebi, hakemin her iki takımın kaptanı ve teknik heyetiyle yaptığı görüşmeler sonucunda, sporcuların bu hava koşulları altında sahada sağlık güvenliklerinin olmaması." diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Teoride maçın yarın oynanması gerekiyor; ancak size şu anda saat veremiyoruz. Yarım saat ya da 45 dakika içinde saatin belli olmasını bekliyoruz. Sizin de gördüğünüz gibi hava koşulları çok sert. Söyleyeceğimiz herhangi bir şeyin kesinliği de belli değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor."

Abate'nin basın mensuplarına açıklama yapmasının ardından kısa bir süre geçtikten sonra UEFA resmi internet sitesine Galatasaray-Juventus maçının yarın TSİ 14.00'de 31. dakikadan itibaren oynanacağını açıkladı.
CİHAN

Yorumlar