Üç yıl arka arkaya şampiyon olan ilk muaythai kadın sporcu

Malezya'da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda 1. olan başarılı sporcu İrem Akın, Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.Geçtiğimiz yıllarda kickboks ve muaythai sporlarında Türkiye, Avrupa ve Dünya...

Google Haberlere Abone ol
Üç yıl arka arkaya şampiyon olan ilk muaythai kadın sporcu

Malezya'da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda 1. olan başarılı sporcu İrem Akın, Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda kickboks ve muaythai sporlarında Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde eden Çorlulu başarılı sporcu İrem Akın, Malezya Dünya Muaythai şampiyonasında da bu başarısını sürdürdü. 2012'de Rusya, 2013'te Türkiye'de düzenlenen şampiyonalarda Dünya 1'incisi olan İrem Akın, Malezya'da elde ettiği şampiyonlukla üç yıl arka arkaya şampiyon olan ilk muaythai kadın sporcusu ünvanını elde etti. Daha önce 6 kez Türkiye Şampiyonu, 2 kez Avrupa Şampiyonu olan İrem Akın, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından en gözde, en teknik ve en başarılı sporcu seçildi.

3. kez Muaythai Dünya Şampiyonu olan İrem Akın, Türkiye'ye döndükten sonra ilk ziyaretini Çorlu Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Turnuva hakkında bilgi veren İrem Akın, elde ettiği başarıyı istikrarlı bir şekilde sürdürmeyi hedeflediğini söyledi. Başkan Baysan, Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında düzenlenen turnuvalarda Çorlu'yu ve ülkeyi başarıyla temsil eden İrem Akın'ı tebrik ederek, spora ve sporculara verilen desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar