U17 Milli Takımı, Malta'yı 4-0 yendi

U17 Milli Futbol Takımı, Malta'da düzenlenen 2014 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında ev sahibi Malta'yı 4-0 mağlup etti. Ta' Qali'deki National Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada milli takımın gollerini, 43 ve...

Google Haberlere Abone ol
U17 Milli Takımı, Malta'yı 4-0 yendi

U17 Milli Futbol Takımı, Malta'da düzenlenen 2014 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında ev sahibi Malta'yı 4-0 mağlup etti.

Ta' Qali'deki National Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada milli takımın gollerini, 43 ve 58. dakikalarda Hayrullah Alıcı ile 70 ve 76. dakikalarda Fatih Aktay kaydetti.

Karşılaşma öncesi Soma'da yaşanan elim facia nedeni ile 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve millilerimiz sahada siyah bantla mücadele etti.

Grupta oynanan günün diğer maçında ise Hollanda, İngiltere'yi 2-0 mağlup etti. Alınan bu sonuçların ardından 9 puanlı Hollanda ve 6 puanlı İngiltere ilk iki sırada yer alarak yarı finale yükselirken, 3 punla grubu tamamlayan U17 Milli Takımı ve sıfır puanlı Malta şampiyonaya veda etti.

Stat: National Stadyumu

Hakemler: Jonathan Lardot, David Elias Biton, Jure Prapnotnik, Aleksandrs Anufrijevs

Türkiye: Tarık Çetin, Bahadir Çiloğlu, Burak Bekaroğlu, Ertuğrul Ersoy, Mehmet Çelik, Birhan Vatansever, Emirhan Aydoğan, Uğur Tezel, Sabit Yılmaz (Dk. 41 Doğuşcan İncedere / Dk. 61 Alican Özfesli), Enes Ünal (Dk. 41 Fatih Aktay), Hayrullah Alıcı

Malta: Azzopardi, Buckle (Dk. 61 Spiteri), Borg, Meli, Guillaumier, Grech, Borg (Dk. 79 Corbolan), Beerman, Scicluna (Dk. 80 Galea), Friggieri, Mbong.

Goller: Dk. 43 ve 58 Hayrullah Alıcı, Dk. 70 ve 76 Fatih Aktay.

CİHAN

Yorumlar