Tütüneker: Akhisarspor galibiyetiyle azıcık nefes aldık

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle azıcık nefes aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tütüneker: Akhisarspor galibiyetiyle azıcık nefes aldık

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle azıcık nefes aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Tütüneker, Akhisar deplasmanından üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. İlk yarıda istediklerini oyunu oynayamadıklarını dile getiren Tütüneker, "İlk yarıda bir pozisyonuz var. Orada kaleci Oğuz gerçekten iyi bir reaksiyon gösterdi. Onu belki atsaydık, ilk yarı belki toparlayabilirdik. Onun haricinde ilk yarıda futbol adına hiçbir şey yapmadık, açıkçası bu. 1-0 zaten mağlup duruma düştük. Ama ikinci yarı tam tersine istekli ve arzulu oynadık. Takıma soyunma odasında sadece şunu söyledim. Çıkın bari top oynayın, futbol oynayın, galip geliriz, mağlup oluruz, dedim. Hakikaten futbolcularım ikinci yarı iyi bir mücadele ortaya koydular, futbol adına bir şeyler yapmaya çalıştılar. Buradan da 3 tane gol çıktı. Bundan dolayı takımımı tebrik ediyorum." dedi.

Ligin daha bitmediğini ve 7 tane daha maçın olduğunu belirten Tütüneker, "Dolayısıyla bunların hepsine konsantre olup, bu mücadeleye girmemiz lazım. Şu an azıcık daha nefes almış gibi gözüksek de bu lig 7 maç daha devam ediyor. Biliyorsunuz her hafta olaylar değişiyor, onun için konsantrasyonumuzu devam ettirmemiz lazım. Aynı şekilde bu maçı ikinci yarı nerede bitirdiysek, önümüzdeki hafta Karabük maçına da oradan devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu Ümit Korkmaz da, maça iyi başlayamadıklarını söyledi. Akhisar'ın ilk yarı kendilerinden daha iyi oynadığını belirten Ümit Korkmaz, "Bir şanssız gol yedik. Ama bunu ikinci yarı telafi ettik. Gollerimizle maçı kazandık." ifadelerini kullandı.

Zor bir maç olacağını daha önceden bildiklerini belirten Çaykur Rizesporlu Tevfik Köse şunları söyledi: "Çok önemli bir üç puan aldık. Maça hafta içi de çok iyi hazırlandık. Akhisar Belediyespor'un bu ligde iyi bir takım olduklarını biliyorduk. Çok mutluyuz 3 puan aldığımız için. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çıkacağımız bütün maçlar final maçıdır. Ligde kalmak için bütün mücadelemizi vereceğiz. Artık önümüzde Karabükspor maçı var. O maçı da alıp yolumuza devam etmek istiyoruz." CİHAN

Yorumlar