Turnuvayı organize edenlere kızan Mancini, basın toplantısına katılmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ajax karşılaşması sonrası turnuvanın ikinci yarısında 11 oyuncuyu değiştirdikten sonra Yiğit Gökoğlan’ı da oyuna almak istedi.

Google Haberlere Abone ol
Turnuvayı organize edenlere kızan Mancini, basın toplantısına katılmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ajax karşılaşması sonrası turnuvanın ikinci yarısında 11 oyuncuyu değiştirdikten sonra Yiğit Gökoğlan’ı da oyuna almak istedi. Ancak turnuvayı organize edenlerden olumsuz cevap alan Mancini, organizasyon ekibine kızdığı için karşılaşma sonrası basın toplantısına katılmadı.

Antalya Cup 2014 turnuvasında Galatasaray, Hollanda’nın Ajax takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım Ajax’ı 2-1 yenerek turnuvada finale adını yazdırdı. Galatasaray Pazar günü Celtic ile final müsabakası yapacak.

Karşılaşma sonrası Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, bir haftadır Antalya’da bulunduklarını, bu şehirde olmalarından dolayı memnun olduklarını açıkladı. Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili de De Boer, karşılaşmanın ilk yarısında verilmeyen bir golleri olduğunu kaydetti. Takımlarını görmek için bu kupaya katıldıklarını ifade eden De Boer, "Sonuçtan ve oyundan memnun değilim diyemem. Takımı görmek için bu kupaya katıldık." diye konuştu.

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Snijder’in çok iyi bir oyuncu olduğu, kalitesinin tartışılamayacağını belirtti. De Boer, "Juventus’a attığı golden sonra takımda yükselişi yakaladı. Hollanda milli takımının vazgeçilmez oyuncusu olacağını Hollanda’nın ondan çok şeyler beklediğini söyleyebiliriz." şeklinde açıklamalarda bulundu.
CİHAN

Yorumlar