Türkiye-Ukrayna Kadınlar A Milli maçı ücretsiz

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 2015 Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye-Ukrayna Kadınlar A Milli maçı ücretsiz

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 2015 Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grupta, yarın Türkiye ile Ukrayna arasındaki karşılaşmanın izleyiciler için ücretsiz olacağını söyledi.

Hadi, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda 14.30’da başlayacak Türkiye-Ukrayna maçı için gerekli önemleri aldıklarını, kentte organizasyon konusunda tüm branşlarda profesyonel ekibe sahip olduklarını belirtti. Milli maçın Adanalılar için fırsat olduğunu ifade eden Hadi, “Adanalıların ailece maça gelerek Türk Milli Takımı’na destek vermelerini bekliyoruz. Olimpiyatlara aday bir ülkeyiz. Ailelerin çocuklara küçük yaşlarda spor bilinci ve kültürü aşılamak, spor branşlarının kurallarını öğrenmelerini sağlamak, iyi bir izleyici olmaları konusunda teşvik etmeleri gerekir. Bu nedenle, hava koşullarının iyi olduğu kentimizde, ücretsiz olan Türkiye-Ukrayna maçı iyi bir fırsattır.” diye konuştu.

Bu arada, Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 6 grupta lider İngiltere’nin yanı sıra Galler, Belarus, Karadağ, Ukrayna bulunuyor. Türkiye, tek galibiyetini Karadağ’ı 3-1 yenerek elde etti. Türkiye-Ukrayna karşılaşmasını Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Ana Minic yönetecek.
CİHAN

Yorumlar