Türkiye Sujeti Şampiyonası sürüyor

DÜZCE (AA) - Türkiye Sujeti Şampiyonası'nda sezonun ikinci ayak yarışları Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sürüyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Sujeti Şampiyonası sürüyor

DÜZCE (AA) - Türkiye Sujeti Şampiyonası'nda sezonun ikinci ayak yarışları Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sürüyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen ve farklı illerden 22 sporcunun katıldığı yarışların ikinci gününde katılımcılar, ilçe sahilinde denizde oluşturulan özel parkurda standart 1, standart 2, drag, TMF Kupası, Bayanlar Kupası ve flyboard kategorilerinde mücadele ediyor.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16-17 Temmuz'da yapılması planlanan yarışların, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla ertelendiğini anımsattı. Yarışlar için hava ve deniz koşullarının uygun olduğunu aktaran Akülke, "Bugün Karadeniz'in hırçın sularında inanılmaz bir şov var. Türkiye'de ilk defa bir drag yarışında 8 tane jet aynı anda toplu start aldı. Gün boyu devam edecek organizasyon sürprizlere açık." diye konuştu.

Akülke, drag yarışları sırasında iki jetskinin çarpışması sonucu sporculardan Kamil Sevim'in kolunda çıkık oluştuğunu ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışların sonucunda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

Yorumlar